Desestimada la reclamació del Comitè d’empresa FUOC

Hola companys i companyes,

no puc dir bon dia perquè la notícia és que s’ha tancat la nostra possibilitat de reclamar la paga extra nadal del 2012.

Al campus UOC s’ha publicat la notícia de que «L’Audiència Nacional emet sentència«, especificant que s’ha desestimat la demanda interposada pel Comitè d’empresa de la FUOC, on el principal argument del tribunal és que la Fundació «té naturalesa jurídica pública«.

També al document de fusió de Eureca Media amb Editorial UOC (ACORD GOV/91/201) es va assenyalar aquest caràcter públic:

«Atès que la Fundació per a la Universitat Oberta de Catalunya, que ha de ser considerada com a entitat del sector públic de l’Administració de la Generalitat en funció de la participació d’aquesta en el Patronat de la Fundació, és titular indirecta, a través de l’entitat Grup UOC, SL, del 100% de les participacions representatives de les entitats Eureca Media, SL i Editorial UOC, SL».

S’ha confirmat que sóm sector públic, i sabiem que podia passar aixó amb la reclamació dels treballadorss de la UOC, peró no havia cap certesa fins aquests dies quan s’ha celebrat la vista.

Aleshores hem de lluitar al costat de tot el sector públic, des d’Ensenyament fins l’Administració, perquè les retallades i l’atac als drets laborals i socials ens afecta a tots per igual.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.