A les eleccions sindicals UOC 2019, participa amb la CGT!

CGT participa eleccionsAquests anys de crisi hem vist com els canvis que ens afectaven als diferents àmbits de la vida han arribat a la feina. Els drets laborals es van limitant cada cop més. Hem d’organitzar-nos per a defensar els nostres drets i els nostres llocs de treball.

Ara volem desenvolupar una altra manera de fer sindicalisme a la UOC, que defensi els nostres interessos com treballadors i treballadores, al costat dels nostres companys i companyes,  ja és hora de autoorganitzar-nos, de fer-nos sentir, ja és hora que la informació arribi a tots i totes. És temps de triar si volem un continuïsme en la manera de decidir unes poques persones en nom de tota la plantilla, o que les decisions fonamentals les prenguem entre tots i totes, de manera col·lectiva, defensant els interessos dels que treballem a la UOC. Per això necessitem estar presents en els òrgans de representació laboral de la UOC, per a tenir una representació i defensa dignes dels nostres drets, per a potenciar la capacitat de negociació col·lectiva dels treballadors/es UOC.

  • Lluitar contra la precarització laboral: tant interna com l’abús de contractes temporals i d’externalitzacions.
  • Ajust salarial d’acord a l’IPC i Antiguitat com variables a tenir en compte
  • Revisió del people review, una eina totalment subjectiva
  • Transparència real
  • Igualtat creixent
  • Participació: que el Comitè d’Empresa sigui un instrument receptiu a totes les reivindicacions del personal de Gestió UOC, amb reunions obertes a la plantilla, amb dret d’aquesta a intervenir-hi, a fer propostes i a ser votades assembleàriament per tothom, de manera que siguin decisòries i vinculants per al Comitè.
  • Informació: garantir que la plantilla pugui disposar regularment de la informació a la que accedeixen els delegats. Difondre les actes de les reunions del Comitè d’Empresa. Convocar assemblees informatives periòdiques.

Vine i participa amb nosaltres!!
Participa a la llista de la CGT!!
CGT UOC Eleccions sindicals 2019: https://cgtuoceleccionssindicals2019.home.blog

CGT UOCSecció Sindical CGT UOC
http://cgtcatalunya.cat/uoc/
cgtuoc@gmail.com

Esta entrada fue publicada en CGT, Eleccions sindicals, Sindical, Universitats, UOC. Guarda el enlace permanente.