Skip to main content
CGT UOCEconomiaSindicalUniversitatsUOC

Assemblea de treballador@s UOC, dijous 2 de març 2023

By 28 febrero, 2023No Comments

Assemblea IPC 2mar2023

Aquest proper dijous 2 de març a les 14.00 h les treballadores i treballadors de la UOC assistirem a l’assemblea que s’ha organitzat des del comitè d’empresa FUOC, per a informar-nos, tractar i decidir si acceptem l’oferta que fa l’empresa en concepte de compensació per la pèrdua del poder adquisitiu que estem patint. Donada l’actual pujada estrepitosa del cost de la vida i el desfasament en relació a l’IPC, l’empresa no ha tingut més remei que seure a escoltar-nos i fer alguna proposta. Ara bé, aquesta és irrisòria en relació a la pèrdua de poder adquisitiu que hem tingut en aquests darrers anys. Continuant amb el discurs de la “limitació pressupostària”, i tenint en compte que quan han tingut diners els van gastar en altres menesters, ens trobem davant una proposta que signifiquen molles en comparació amb el salari perdut any rere any dels treballadors i treballadores de la UOC.

Des de la CGT UOC reclamem una política salarial més justa i equitativa, volem un índex de regulació que ens permeti una revisió salarial anual que s’ajusti a l’encariment del cost de la vida, per compensar aquesta pèrdua constant del poder adquisitiu que tenim com classe treballadora.

Des de CGT UOC convidem a tota la plantilla a participar de l’assemblea virtual (youtube) del proper dijous 2 de març a les 14.00 h, que ha convocat el Comitè d’empresa FUOC (l’enllaç d’accés el trobareu al missatge del comitè, login UOC) per a decidir si acceptem l’oferta que fa l’empresa en concepte de compensació per la pèrdua del nostre poder adquisitiu. Participem en l’assemblea  i donem suport a la reclamació d’una política salarial més justa i equitativa per a tots i totes!

CGT UOCSecció Sindical CGT UOC
http://cgtcatalunya.cat/uoc/
cgtuoc@gmail.com
@CgtUoc

Articles relacionats: