Aquest 8 de març, Vaga General Feminista

CGT Catalunya fa una crida perquè aquest 8 de març buidem els centres de treball i omplim els carrers. Tombem el patriarcat, caminem cap a un mon feminista!! 

Ens sobren els motius! la bretxa salarial de gènere, la pèrdua de poder adquisitiu que afecta especialment les dones, l’increment de la violència sexual i l’assetjament als centres de treball, una extrema dreta que cada dia ens vol més submises. No hi ha alternativa, cal lluitar i demostrar que no ens farem enrere.

Des de CGT Ensenyament fem una crida al seguiment de la vaga a tot el personal dels centres educatius, aquest any amb més motius que mai perquè als que ja vam assenyalar el curs passat, els atacs contra les treballadores han anat en augment..

Es dóna la paradoxa que l’administració, en aquest cas el Departament d’Educació, en comptes de garantir l’eradicació de les discriminacions per raó de gènere no hi tinguessin cabuda i d’invertir  els recursos necessaris per fer efectiva una veritable transformació feminista, el que fa és just el contrari.

Dignificació de les condicions laborals de totes

Són múltiples els col·lectius que fan una feina imprescindible per sostenir l’educació pública: personal de monitoratge, personal de neteja, conserges, educadores, TEEIs, TEEE, vetlladores, feines majoritàriament dutes a terme per dones, a les que se’ls atribueixen tasques que no els corresponen i per tant, tampoc se’ls paga el salari que els pertoca

Per això i molt més, us encoratgem a construir la vaga feminista d’enguany, a contactar-nos si voleu organitzar una assemblea o xerrada al vostre centre, a participar als comitès de vaga dels vostres barris, a treballar amb l’alumnat els motius de la vaga, a compartir amb nosaltres els vostres materials coeducatius i a organitzar-vos als centres per difondre i organitzar accions per la vaga feminista.

VISCA, VISCA, VISCA LA VAGA FEMINISTA!!

Federació d’Ensenyament de la CGT Catalunya

Federació d’Ensenyament de CGT Catalunya
https://www.cgtensenyament.cat
@CGTEnsenyament

 

 

Esta entrada fue publicada en CGT, Feminisme, Sindical, Social, Vaga. Guarda el enlace permanente.