Vaga General del dimarts 3 d’octubre 2017

Companys, companyes
la UOC ha comunicat un dia d’aturada per demà dimarts 3 d’octubre, al que adhereixen el Comitè d’empresa FUOC, el Comitè d’empresa EO, i els dos delegats d’UGT d’Oberta UOC Publishing. Aquest dia lliure no constarà a la nòmina dels treballadors, ni cal comunicar-ho de cap manera. Per aquells que vulguin treballar, es diu que es garantirà l’accés a les seus, tot i que no es sap com perqué també es diu que les seus romandran tancades. Potser entraran per alguna porta invisible, no es sap.

Lògicament, el comunicat no diu res ni dona opció per aquells que si fem Vaga General i no adherim a aquesta vaga d’empresa encoberta, perquè per els temps que venen creiem que cal fer front seriosament a la repressió i que tenim la voluntat de ser lliures políticament i també socialment, per a plantejar un nou model de païs des dels arrels i no només canviar banderes i rei, sense tocar explotadors.

Els qui vulguin fer Vaga General, han de seguir el procediment normal de comunicació posterior a l’empresa. Una vaga tal com s’ha fet sempre des de que tenim aquesta eina de lluita.

Demà 3 d’octubre la UOC regala un dia d’aturada per sortir a passejar o quedar-se a casa.

Demà 3 d’octubre des de la CGT, altres sindicats i organitzacions socials, cridem a fer Vaga General i donar continuitat i fermesa a aquest procès que ja no té volta enrere, on volem autodeterminació per a decidir-ho tot.

logo CGT CGT UOC

Esta entrada fue publicada en CGT, Oberta, Política, Sindical, Social, UOC. Guarda el enlace permanente.