Comunicat sindical unitari, 15M Continuem fins a guanyar!

Vaga i mani Educació 15 mar 2022

  • Hem desbordat els centres educatius i hem omplert els carrers. Jornada de lluita històrica i primera victòria amb les assemblees i l’autoorganització de les treballadores.
  • Davant d’aquesta situació de bloqueig, exigim al president de la Generalitat que entomi la negociació amb el Comitè de Vaga.
  • Demanem un esforç a les treballadores per seguir les següents jornades de vaga i l’autoorganització engegada.

Hem viscut l’inici de les mobilitzacions, amb la convocatòria històrica d’una vaga de 5 dies, en què hem desbordat els centres educatius i hem omplert els carrers.

Avui 15 de març, el primer dia de vaga, gràcies als milers de companyes i companys que ens hem mobilitzat, hem aconseguit forçar a la conselleria que rebés al comitè de vaga. En aquesta trobada el conseller González-Cambray ha demostrat ineficàcia i inexpertesa: no entén que cal cedir per arribar a un acord i desbloquejar la situació.

Davant d’aquesta situació de bloqueig, exigim al president de la Generalitat Pere Aragonès que entomi la negociació i aporti propostes concretes en la línia de la plataforma reivindicativa.

És més important que mai continuem pressionant i lluitant, per això cal que ens continuem mobilitzant! Demà dimecres 16 des de tots els territoris del país i dijous 17 davant de la Generalitat!

#CambrayDimissió
#AragonesRespon
#RevertimlesRetallades
15 de març de 2022

Esta entrada fue publicada en CGT, Educació, Sindical, Social, Vaga. Guarda el enlace permanente.