El dijous 18 de gener, clica CGT!

Companya, company,

després de la suspensió electoral i del recés hivernal, tornem a engegar els motors per aquestes eleccions sindicals i per un any que promet ser mogut pel que fa als nostres drets laborals.

La lluita i reclamació iniciada fa anys per la CGT amb relació a l’IPC als salaris UOC, finalment dona un resultat parcial amb el reconeixement de la pèrdua escandalosa del nostre poder adquisitiu de l’any 2023. Continuarem reclamant, però, la part perduda els anys anteriors i des del 2012. 

Tant en aquest, com en la resta d’aspectes que ens afecten com treballadors i treballadores UOC, des de la CGT continuarem lluitant al costat de la plantilla, sense distincions, perquè només unides com a classe treballadora tenim la nostra força. 

Tant avui com la resta de l’any, estem sempre disponibles i amb la porta oberta a les teves consultes i encara més a la teva participació, no només en temps d’eleccions, perquè els drets laborals els defensem cada dia entre totes i tots.

El pròxim 18 de gener vota la candidatura CGT UOC (aquí les nostres propostes), som companyes i companys de base que lluitem perquè la UOC esdevingui una universitat pionera en drets laborals, no només de paraula, sinó que sigui també un exemple per a les universitats públiques catalanes.

Per tot això, el dijous 18 de gener, clica sindicalisme combatiu, clica CGT!

logo CGT UOC rodo

Secció Sindical CGT UOC
https://cgtcatalunya.cat/uoc/
https://cgtuoceleccionssindicals2023.home.blog/
cgtuoc@gmail.com
@CgtUoc

Esta entrada fue publicada en CGT UOC, Eleccions sindicals. Guarda el enlace permanente.