L’Acord de polítiques de Gestió UOC, aquest gran secret ben amagat

Document amagatCompanyes, companys,
ens expressem en relació a aquestes sessions informatives que se n’han programat 6 a diferents horaris, on es tractarà res menys que les noves polítiques de Gestió que ha negociat, acordat i signat el Comitè d’empresa FUOC, sense informar ni consultar ningú. Cal recordar que per a les polítiques de Professorat el Comitè FUOC habia convocat una assemblea per a informar i tractar tots els punts de l’Acord de Professorat. En el cas de Gestió no van convocar assemblea per a informar ni consultar res a ningú.

Les polítiques de Gestió inclouen les polítiques salarials i de categories professionals, entre d’altres. Extranyament, es faran primer les sessions informatives per part de l’Àrea de Persones UOC on podrem preguntar sobre un document que encara no hem llegit ni podrem llegir fins al juliol, tal com diu la notícia de Campus. Extrany concepte de transparència. Aquesta representació sindical ha demanat el document tant al Comitè d’empresa FUOC com a l’Àrea de Persones, i en ambdos casos hem rebut una negativa, dient que es faria públic al juliol (!!!). És clar, serà a toro pasado dos veces.

Perquè el que hem de tenir clar és que aquí s’està parlant de salaris principalment, es continua amb la congelació salarial, i novament el Comitè d’empresa torna a defensar els interessos de l’empresa per sobre dels nostres interesessos com treballadors i treballadores assalariats. Només aquest matí el Comitè s’ha pronunciat fugaçment en relació a aquest tema, per a explicar-nos tot el que no han assolit per als interessos dels treballadors i treballadores UOC. O el que sí ha assolit l’empresa d’acord als seus propis interessos. Més del mateix, com sempre.

Notícia al Campus UOC (amb login):
La UOC fa evolucionar el model organitzatiu i la política retributiva i de desenvolupament professional

D’amagats i sense consultar a la plantilla, és difícil creure a la transparència tan mentada per part d’empresa i comitè.

logo CGTCGT UOC
http://cgtcatalunya.cat/uoc/
cgtuoc@gmail.com

Esta entrada fue publicada en Notícies EO, Oberta, Universitats, UOC. Guarda el enlace permanente.