Marxes de la Dignitat #22M. Unificar les lluites cap a la Vaga General

marchas_22mMARXES DE LA DIGNITAT 22 de març.
UNIFICAR LES LLUITES cap a la VAGA GENERAL

Ens mobilitzem i lluitem per la DIGNITAT, perquè s’està demostrant que la Lluita és l’Únic camí (Gamonal, Sanitat de Madrid…, etc). Per tot plegat assistirem i formarem part de les MARXES DE LA DIGNITAT, defensant la VAGA GENERAL com a eina per aconseguir els objectius que ens hem marcat.

Donem suport a les Marxes:

Perquè als poderosos i els seus representants, el poder polític, estant utilitzant les lleis com a armes de destrucció massiva de drets i llibertats.

Els fonaments bàsics de l’estat Social i de Dret: treball, pensions, serveis públics i universals: sanitat, salut, educació, cures-dependència, prestacions per desocupació, cultura habitatge, transports públics, les llibertats de manifestació, opinió i vaga, van ser trencats des del moment que es van aplicar polítiques de retallades i rebaixes fiscals, per a garantir que “sempre hi haurà diners per a pagar els interessos i el capital d’un Deute absolutament il·legítim, a banquers, fons d´inversió, grans empresaris i altres voltors”. Per tot això no van dubtar en canviar la Constitució i modificar l´article 135, l´agost del 2011. Van perpetrar un autèntic “cop d´Estat” contra la majoria social.

Les forces polítiques i econòmiques que encapçalen aquest “cop d’estat” a la llibertat, són equivalents i hereus d’aquelles del cop del 1936. Burgesies estatals representades pels polítics de torn i, estrangeres: FMI, Comissió Europea, BCE; patronals representades pel poder financer bancari i el poder industrial: multinacionals de l´energia, de la construcció, de les telecomunicacions…

Davant la falta d’una resposta social contundent, ara pretenen noves propostes de lleis encara més autoritàries: llei de Seguretat Ciutadana, llei anti-vaga, llei contra el Dret de les dones a decidir sobre el seu cos, totes elles donen a l’empresariat, als banquers, als seus economistes i executius de qualsevol organisme estatal o supranacional, “patent de cors” per saber-se per sobre de la justícia i la seva impunitat és quasi total.

Pretenen “sortir” de la seva crisi augmentant l’explotació de la majoria de la població, i també dels recursos naturals. Per tot plegat retallen les inversions ambientals i rebaixen la pobre legislació existent de protecció de l´entorn, per exemple, afavorint encara més l’urbanització de la costa i fins i tot dels Parcs nacionals.

Aquests són els responsables de:

 • Que a l’estat espanyol es passi veritable gana.
 • Que hi hagi 12,5 milions de persones pobres (menys de 7.040 euros a l’any).
 • Que milions i milions de persones es morin de desig de justícia social:
  1. 6 milions de persones sense treball.
  2. Reducció massiva dels salaris.
  3. Congelació i decreixement de les pensions.
  4. Eliminació de drets laborals fonamentals: jornada, categoria, contractes dignes.
  5. Repressió selectiva de sindicalistes, activistes socials i organitzacions socials i sindicals.
  6. Centenars de milers de persones desnonades de les seves cases.
  7. Varis milions de persones a les que se’ls hi nega l’assistència sanitària, violant el dret universal a la salut.
  8. Milers i milers de joves condemnats a l’emigració privats de drets a una educació universal i gratuïta.
  9. Eliminació real del dret a la dissidència, a la vaga, a la protesta.

L’aire social està carregat de por, de misèria i mentida. No es respira llibertat i quan milers de persones surten al carrer, amb vagues en defensa dels llocs de treball, en defensa d’un salari digne, en defensa dels drets essencials per la vida: casa, salut, educació, cures, cultura, transports públics i socials, un entorn saludable, en defensa de la llibertat d’expressió per cridar-los a la cara criminals, lladres… en definitiva, en la defensa del dret a tenir drets, la resposta és “més llenya al mono…” i una tornada a allò de “el carrer és meu…”, a aquell ordre social autoritari i dictatorial.

Ningú, absolutament ningú es mereix tornar a viure anys de “fam, plom i absència de llibertat”. Per això, tenim que reaccionar no tan sols amb més indignació, sinó amb milers i milers de persones fent insubmissió real a les seves lleis. No consentim tornar al mateix, encara que ara sigui reanomenat. No deixem que la història de por, repressió i “la pau dels cementiris”, es repeteixi. Val la pena recuperar la DIGNITAT com persones i com a poble.

ENS MOBILITZEM:

 • Per dir-los als poderosos que JA N’HI HA PROU de robar-nos: llocs de treball, salaris, pensions, salut, educació i els serveis públics que són essencials per una vida digna.
 • Per cridar-los als seus palaus, des del Congreso, passant per la Zarzuela i la Moncloa i els palaus dels Banquers (Santander, BBVA, La Caixa, Bankia…) que JA N´HI HA PROU d’espoliar els nostres drets fonamentals: la llibertat sindical, la llibertat d´expressió, la llibertat de manifestar la nostra indignació, la llibertat de vaga, el dret a la Justícia.
 • Per oposar-nos i fer-hi front, als seus desnonaments dels nostres habitatges, dels nostres treballs, que ens deixen sense projecte de vida present i futur.
 • Per oposar-nos radicalment al seu sistema corrupte, que està generant empobriment, desigualtat i injustícia social.
 • Per oposar-nos al pagament del DEUTE que pretén tenir-nos atrapats i atrapades per sempre.
 • Per mostrar que nosaltres sí entenem que no hi haurà sortida de la crisi – estafa econòmica, i molt menys una sortida social, si no solucionem a temps la crisi ambiental i energètica.

Per crear entre els i les de baix, els ningunejats, els i les explotades… una Alternativa Social Real:

 • No al pagament del DEUTE i restitució per part del poder financer dels 41.000 milions que ens han robat al poble.
 • No a la Unió Europea i sortida immediata de l’euro de tots els països del sud d’Europa. SOLIDARITAT I COOPERACIÓ ENTRE ELS POBLES, No a la competitivitat.
 • Treball digne i Renda Bàsica suficient.
 • Retirada immediata de les Reformes Laborals, de la Reforma de les Pensions, de les Reformes Sanitària i d’Educació, garantint per llei:
  1. Contractes fixes i salaris suficients, reducció de la jornada laboral a 30 hores setmanals per poder treballar tots i totes.
  2. Salari Mínim de 1.200€ i Pensions Mínimes de 1.200€.
  3. Dret universal a Sanitat i Educació gratuïtes i per tots i totes.
  4. Pensions Públiques suficients i adequació per les generacions actuals i futures.
  5. Desprivatització de totes les Empreses lligades a bens essencials per a la vida: energia (aigua, gas i electricitat), transports públics (ferrocarril), serveis socials, cultura, educació i salut.
  6. Dret a casa com un bé inembargable.
  7. Dret a la Justícia Gratuïta.
  8. Dret de les dones a decidir sobre el seu cos.
 • Persecució del FRAU FISCAL de grans corporacions empresarials, financeres i fons d’inversió: REFORMA FISCAL per a que paguin més qui més reben i d’aquesta manera, redistribuir socialment la riquesa.
 • NO a Llei Mordassa, i NO a la llei anti-vaga que pretenen.

Ens mobilitzem i lluitem per DIGNITAT, perquè s’està demostrant que la Lluita és l’Únic Camí (Gamonal, Sanitat de Madrid…, etc).

Per tot plegat anirem i formarem part de les MARXES DE LA DIGNITAT, defensant la VAGA GENERAL com a eina per aconseguir els objectius que ens hem marcat.

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!
PROU DE REPRESSIÓ!
VAGA GENERAL JA!

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.