Vaga General Feminista el 8M de 2024

Convoquem Vaga General Feminista el proper 8 de Març de 2024. Seguint els acords del darrer congrés, ens sumem a la Vaga Feminista d’enguany convocant una vaga laboral. Ens sumem a la vaga de cures, de consum i estudiantil que de manera conjunta ha convocat el moviment feminista i organitzacions estudiantils i sindicals de Catalunya.

Sacsegem el patriarcat

La CGT de Catalunya se suma a la Vaga Feminista per sacsejar el patriarcat i el capital. Ens sumem perquè ens sobren els motius per cridar que S’Ha Acabat! Esmicolem la bretxa salarial de gènere, l’assetjament sexual i/o per raó de gènere als centres de treball. Acabem amb unes polítiques de conciliació lamentables. Pel repartiment, pel reconeixement i la remuneració del treball de cures.

Sacsegem el patriarcat per acabar amb la precarització laboral, especialment de les dones migrants i de les persones trans. Sacsegem la seva aliança criminal amb el capital i acabem amb el proxenetisme i l’explotació sexual, i reconeixem els drets de les treballadores sexuals.

Contra l’ofensiva antifeminista de l’extrema dreta, per la solidaritat internacional, l’antiracisme i l’anticapitalisme des d’una perspectiva transfeminista.

Article original al web de CGT Catalunya

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.