CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Catalunya convoca la Vaga General Feminista el 8M de 2024

Divendres, 16 febrer, 2024

Convoquem Vaga General Feminista el proper 8 de Març de 2024. Seguint els acords del darrer congrés, ens sumem a la Vaga Feminista d’enguany convocant una vaga laboral. Ens sumem a la vaga de cures, de consum i estudiantil que de manera conjunta ha convocat el moviment feminista i organitzacions estudiantils i sindicals de Catalunya.

Sacsegem el patriarcat

La CGT de Catalunya se suma a la Vaga Feminista per sacsejar el patriarcat i el capital. Ens sumem perquè ens sobren els motius per cridar que S’Ha Acabat! Esmicolem la bretxa salarial de gènere, l’assetjament sexual i/o per raó de gènere als centres de treball. Acabem amb unes polítiques de conciliació lamentables. Pel repartiment, pel reconeixement i la remuneració del treball de cures.

Sacsegem el patriarcat per acabar amb la precarització laboral, especialment de les dones migrants i de les persones trans. Sacsegem la seva aliança criminal amb el capital i acabem amb el proxenetisme i l’explotació sexual, i reconeixem els drets de les treballadores sexuals.

Contra l'ofensiva antifeminista de l'extrema dreta, per la solidaritat internacional, l'antiracisme i l'anticapitalisme des d'una perspectiva transfeminista.

 

Descarrega el preavís de la Vaga Feminista del 8 de Març de 2024

En els propers dies obrirem el telèfon +34 665 054 239 (WhatsApp i Telegram), per a consultes tècniques i jurídiques.