juliol 252022
 

Les companyes de CGT de Grifols lamentem que la normalització de la relació entre els i les companyes del llenguatge barroer, poc reflexiu i respectuós hagi acabat en una situació tan lamentable com animadversions irresolubles entre nosaltres i fins i tot acomiadaments.

Massa sovint les conseqüències dels fets tenen unes causes ben pregones: Tots i totes som responsables de la nostra actitud de respecte, o no, vers les persones amb qui treballem. En el seu dèficit l’empresa també n’és responsable, en aquest cas per omissió, per haver permès aquests comportaments, actituds i vocabularis -sovint fregant la grolleria- de manera habitual.
Com que entenem que més enllà dels fets, reprovables de manera recíproca, hi són unes causes estructurals prèvies, exhortem a cadascú de nosaltres i a la Direcció de l’empresa a focalitzar en les causes profundes dels mateixos perquè no es tornin a reproduir, tacant el prestigi internacional de l’empresa que tots i totes construïm.
Amb l’objectiu que no es repeteixin mai més aquestes situacions proposem a tots els nostres companys i companyes i a l’empresa la realització de tallers de formació específica en el respecte, la convivència i valors.

Ho sento, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.