maig 212020
 

PREMSA:
SECCIÓ SINDICAL DE LA COMUNITAT EDUCATIVA

Sense fer cap valoració retrospctiva en relació a les disposicions preses pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en relació al tancament dels centres educatius i la docència a distància, ja arribarà el moment de fer-ho, manifestem que les instruccions del Conseller Josep Bargalló i el Ple del Govern de la Generalitat de Catalunya indicant la reobertura dels mateixos és una negligència molt greu que posarà en perill la vida de l’alumnat i el personal treballador, reoxigenant la potencialitat de reactivació de la pandèmia i la difusió del contagi cap a d’altres companys, adults, pares, mares germanes.

Aquesta negligència, potser al resvei de les empreses i d’un horitzó d’exit electoral, a banda de ser un insult a la dignitat i a l’humanisme que ha de destil.lar l’escola pública, pot tenir dimensions devastadores amb responsabilitats criminals. Vagi per endavant que no ho perdonarem.

EXHORTEM ALS I LES DOCENTS I TREBALLADORXS QUE ES NEGUIN A OBRIR ELS CENTRES EDUCATIUS I A LES FAMÍLIES A SER INSUBMISES A AQUESTA XARLOTADA. LA VIDA DELS NOSTRES JOVES ESTÀ EN JOC. FEM EXTENSIVA LA INICIATIVA A TOTS ELS CENTRES EDUCATIUS D DE SERVEIS SOCIALS AMB CASUÍSTIQUES SIMILARS.

Senyor Bargalló, rectificar és de savis.

SECCIÓ SINDICAL DE LA COMUNITAT EDUCATIVA DEL VALLÈS ORIENTAL

(Mestres, professorxs, estudiants, famílies, educadorxs i treballadorxs del sector social)

Mollet del Vallès, 20 de maig del 2020

Ho sento, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.