8 de març, Vaga General Feminista

Companyes, companys,

Aquest 8 de març, en coordinació amb el Moviment Feminista, la CGT convoca VAGA GENERAL de 24 hores, laboral, de consum i de cures. Fem una crida a tota la societat perquè la segueixi i participi en les mobilitzacions que es duguin a terme.

Volem fer vaga perquè es noti que no hi som, perquè se’n parli, perquè els agents socials deixin de girar-se d’esquenes després de fer-se la foto en parlar dels drets de les dones, de conciliació de la vida familiar/laboral o de violència masclista.

Enguany, el Dia de la dona treballadora es dia de Vaga General Feminista.

Per a totes aquelles i tots aquells que vulguin adherir-se a la vaga veritable, la de 24h, publiquem aquí  alguna informació bàsica.

Com sabeu, des de la UOC s’ens recorda fer servir l’eina Endalia per avisar de la vaga. Després de la puntualització d’aquesta representació sindical CGT, al missatge recent de l’Àrea de Persones UOC s’aclareix que l’avís de vaga és posterior a l’exercici d’aquest dret. És l’únic cas en que l’avís d’absència és posterior, justament per a respectar el dret de vaga que tenim com treballadores i treballadors.

Que tingueu totes i tots un bon Dia de la Dona Treballadora!
Que tingueu totes i tots una bona Vaga General Feminista!

CGT UOC

 

Esta entrada fue publicada en CGT, Educació, Feminisme, Sindical, Social, UOC. Guarda el enlace permanente.