Seguim. #15oVagaEducativa

9 i 15 d’octubre. Vaga per a una Educació Pública de qualitat i segura!Companyes, companys,

Valorem molt positivament el seguiment i l’impacte de la vaga de divendres 9 d’octubre. Calculem que hi van participar uns 10.000 docents, la qual cosa significa un seguiment als voltants d’un 12% del total del col·lectiu. Malgrat tot això, i al fet que no fos una convocatòria unitària, el seguiment ha estat similar al d’altres convocatòries.

Es va trencar el normal funcionament dels centres, principal objectiu de la vaga. Per tant la vaga ha estat un èxit tot i que l’impacte ha estat desigual segons els territoris, essent superior a Barcelona amb les seves comarques i a Tarragona, i inferior a les terres de l’interior.

Cridem a tots i totes les companyes de la CGT a participar i difondre la vaga educativa del DIJOUS 15 d’octubre. Ens hi juguem l’educació de l’alumnat i la salut de tota la comunitat educativa.

Us animem a participar de les accions.

CONCENTRACIONS

BARCELONA
– 9.30h Serveis Territorial Bcn Comarques. Casp 15
– 11h Plaça Sant Jaume

TARRAGONA.
– 12h Serveis Territorials. Sant Francesc 7
– 12.45h Departament de Salut. Carrer R. Ma. Cristina 54

MANRESA
11h Serveis Territorials. Carretera de Vic 175

 

Volem agrair-vos la vostra presència i suport. Com sempre, un orgull compartir lluita amb els companys i companyes de la CGT. Gràcies.

Dijous 15 tornem als carrers, i us tornem a convidar a participar i difondre aquesta vaga i les seus motius.

Els drets a l’educació i a la salut són cosa de totes i tots… Defensem-los entre totes i tots!!

CGT Ensenyament, 13 d’octubre del 2020

Esta entrada fue publicada en CGT, Covid19, Educació, Salut laboral, Sindical, Social, Vaga. Guarda el enlace permanente.