Contra la precarietat i l’atur: Derogació de les reformes laborals, JA!

Concentració a Barcelona.
Dijous 22 a les 17h en Subdelegació del Govern

Les reformes laborals, lluny de millorar la qualitat de vida de les persones treballadores, han ajudat a consolidar un mercat laboral basat en la subcontractació, l’especulació i la temporalitat, que lluny d’acabar amb l’atur ha aconseguit que l’estabilitat laboral només sigui possible en períodes continus de intermitencia.

Les esmenes a les Reformes Laborals de PP i PSOE no solucionaran la greu situació que suporta la classe treballadora des de fa anys i és necessària la mobilització per a mostrar al govern de PSOE i Unides Podem el rebuig a la seva inacció.

L’actual Executiu continua deixant passar el temps sense dur a terme la derogació de les Reformes Laborals, tant la del Sabater com la de Rajoy.

Les modificacions puntuals a aquestes dues Reformes Laborals, la de Zapatero en 2010 i la de Rajoy en 2012, no serviran de res. CGT aposta per la derogació íntegrament per a evitar acomiadaments massius una vegada finalitzats els ERTO de la pandèmia que encara ens assota, les indemnitzacions de misèria en cas d’acomiadament, l’increment de la temporalitat que impedeix a la gent poder desenvolupar projectes de vida dignes, el desmantellament de la negociació col·lectiva, la falta de supervisió per part de l’autoritat laboral en els ERE i la rebaixa quant als seus requisits.

És urgent mobilitzar-se com més aviat millor, per a evitar que els grans sindicats, tornin a negociar engrunes a canvi de prebendes que en absolut significaran cap mena de millora per a la classe treballadora.

CGT crida a reprendre els carrers en defensa dels interessos dels qui suporten la pitjor part de les crisis i anuncia les primeres mobilitzacions descentralitzades per als dies 22 d’abril, 13 de maig i 27 de maig.

logo CGT

La lluita és l’únic camí!

Confederació General del Treball

 

Esta entrada fue publicada en Anarcosindicalisme, CGT, Economia, Normativa laboral, Política, Sindical, Social. Guarda el enlace permanente.