Jornada intensiva i vacances

relojRecordeu que aquest any el període de jornada intensiva a la UOC s’ha establert en 31 dies laborables, i en aquest cas també val per a nosaltres. Són 31 dies laborables, i no 5 setmanes (25 dies) tal com s’ha enviat per error en algun email.

Sis setmanes i un dia. 31 dies a gaudir entre el 22 de juny i el 7 de setembre, la qual jornada diària serà de 7 hores diaries, de dilluns a divendres. S’han de gaudir preferentement per setmanes senceres. Al igual que en jornada ordinària, també es podrà continuar realitzant e-treball. D’altra banda, en relació a les vacances (ja sol·licitades per tothom) són 24 dies laborables a l’any, o en el cas dels companys y companyes que porten menys temps a Oberta, la part proporcional al temps treballat (2 dies per més sencer treballat). En relació a les vacances també tenim el condicionant de que 3 setmanes han de ser preferiblement entre juliol i agost, per tant hi haurà alguna mínima diferència de dies en que algú potser hagui de fer algunes jornades ordinària de 9 hores (8:15 + 45 mins de descans).

Teniu un correu de Marga (Recursos Humans) titulat “Vacances, jornada intensiva i permisos”, amb data 08.06.2015, on s’explica.

Faig un exemple:

Tenim un total de 54 dies posibles de jornada intensiva. Si en el mateix període, faig 21 dies de vacances, em resten 33 dies posibles de jornada intensiva.

54 – 21 = 33 dies

Doncs, 2 dies hauré de fer jornada ordinària de 9 hores totals.

L’acord propi de la UOC (Acord calendari 2015), el qual s’aplica també en Oberta aquest any 2015, ho podeu trobar a la Intrauoc antiga, tot seguint la ruta:

Inici / Àrea de Persones / Normativa laboral / Jornada, horari, calendari i vacances

 

Carlos Lavatelli
delegat CGT

Esta entrada fue publicada en Normativa laboral, Oberta, Sindical, UOC. Guarda el enlace permanente.