Ajuda per la compra de material informàtic 2018

Companys, companyes,

segons es va informar al Campus UOC amb aquesta nota de premsa («Ajuts tecnològics per a aquest 2018», del 04/06/17), ja s’ha obert el període de recepció de peticions d’ajuda per a la compra de material informàtic. Hi ha algunes condicions importants, com el tipus de contracte, no haver demanat l’ajuda els darrers anys, contracte temporal de durada igual o superior a dos anys, etc. Les condicions i altres detalls els trobareu a la nota de premsa.

En relació al contingut de la nota UOC, us informo que aquesta representació CGT de treballadors/es no va signar l’adhesió a l’acord empresa UOC – Comitè d’empresa FUOC, pels motius seguents:

 • No hi ha una instància de negociació directa entre empresa i representació legal de treballadors Oberta, cosa que afecta no només a aquest tema (si voleu, irrellevant), afecta temes de més importància com ara les Polítiques de Gestió, el Calendari laboral anual, etc. En tots aquests temes, la negociació es fa amb el Comitè d’empresa FUOC i a nosaltres se’ns relega a un rol secundari d'»adhesió» posterior. Cal dir que, excepcionalment, en aquest tema de les ajudes informàtiques se’ns va consultar mentre es negociava l’esborrany previ a la signatura, però el rol negociador legal continua en mans del Comitè FUOC.
 • Una de les condicions que se’ns havien explicat inicialment, que un mateix treballador/a podia demanar l’ajuda per un dispositiu diferent cada any. En cap de les reunions prèvies d’altres anys no se’ns havia informat d’aquesta condició i, a més, no constava en els acords anuals. Aquest any se’ns va informar, just abans que aquest benefici desaparegués de l’acord actual.
 • El pressupost destinat a ajuda informàtica per a Oberta ha minvat (cosa que no ha passat en cap altra àrea de la UOC):

  Ajuts 2017
  UOC: 30.000 €
  EducaciOnline: 1.800 €
  Oberta UOC Publishing: 1.600 €

  Ajuts 2018
  UOC: 30.000 €
  EducaciOnline: 3.900 €
  Oberta UOC Publishing: 1.365,85 €

Recordeu també que des de fa un parell d’anys, aquestes ajudes informàtiques ara estan gravades, incorporades a la nòmina.

A diferència d’anys anteriors, per a demanar els ajuts tecnològics cal omplir aquest formulari de sol·licitud (Google UOC) on també s’ha d’adjuntar la factura de compra.

Salutacions,

CGT UOC

Esta entrada fue publicada en Normativa laboral, Oberta, UOC. Guarda el enlace permanente.