Es suspèn el judici de l’EPIF fins el 14 d’abril

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha ajornat fins al 14 d’abril el judici sobre la durada dels contractes de doctorat a Catalunya, que estava previst per a aquest dimarts 25 de febrer. Aquesta decisió deixa en suspens la continuïtat laboral d’uns 216 joves investigadors a tota Catalunya, els contractes dels quals s’acaben el 31 de març.

Es suspèn el judici de l’EPIF fins el 14 d’abril perquè:

  1. Les universitats catalanes NO han aportat la informació necessària que requeríem com a CGT.
  2. Les universitats no van incloure a la CGT a la contrademanda que van fer i acumulada a la nostra.

Les universitats i el Govern de la Generalitat intenten entorpir el judici. Se suspèn la vista pel conflicte col·lectiu de @CGTCatalunya i @DocsLluita per l’incompliment de les universitats de l’EPIF. Les universitats no han aportat els contractes de prova, obstaculitzant la resolució del conflicte. Ens obliguen a suspendre el judici. Les universitats obstrueixen el compliment de la llei i la garantia dels drets laborals de les seves treballadores. Amb el nou senyalament, ens pretenen fer fora a moltes, però no ho aconseguiran.

La CGT i el col·lectiu Doctorandes en Lluita no pararem i seguirem lluitant pels drets de més de 1200 Doctorands. La situació de precarietat estructural a les universitats, complicitat dels polítics, dilacions interessades a processos judicials, les absències de solucions als pressupostos, ens aboca a reobrir el conflicte a totes les unis.

Dilaten però guanyarem el 4t any!

docs-en-lluita-logoDoctorandxs en Lluita UOC
@docslluitauoc
docsuoc@gmail.com

CGT UOCSecció Sindical CGT UOC
http://cgtcatalunya.cat/uoc/
@CgtUoc
cgtuoc@gmail.com

Esta entrada fue publicada en CGT, Educació, Normativa laboral, Política, Sindical, Universitats, UOC. Guarda el enlace permanente.