Recuperació del 30% de la paga extraordinària del 2013

paga extraLa Generalitat de Catalunya va informar que ha fet efectiu el pagament del 30% de la paga extraordinària del 2013, paga que en aquell any també s’ens va confiscar a nosaltres, treballadors i treballadores de la UOC i empreses del Grup UOC.

En tant que als funcionaris aquest retorn del 30% s’ha fet efectiu a la nòmina d’octubre 2019, a la UOC encara no en tenim notícies. A universitats públiques com la UAB si que ja l’han cobrat també a l’octubre.

La quantia que s’ha d’abonar correspon al 30 % de l’import que es va deixar de percebre de forma efectiva durant l’exercici 2013 com a conseqüència de la supressió d’una paga extraordinària.

Per als funcionaris l’abonament es va efectuar en concepte de “Recuperació parcial de la paga extraordinària” i, d’acord amb la normativa fiscal aplicable, les quantitats abonades per aquest concepte s’imputen a l’any 2019.

Cal considerar que aquest retorn es farà efectiu, tant per al personal en actiu com per al personal que hagi treballat a la UOC en aquell any.

Esperem que la UOC es pronunci en relació a aquest tema i faci efectiu el pagament a la propera nòmina de novembre.

CGT UOCSecció Sindical CGT UOC
http://cgtcatalunya.cat/uoc/
cgtuoc@gmail.com

 

Esta entrada fue publicada en Economia, UOC. Guarda el enlace permanente.