Volem l’aplicació de l’Estatut del personal investigador en formació (EPIF)

El dia 22 d’octubre ens reunirem amb representants de la Generalitat per «informar-los» que ni ells, ni cap de les 7 universitats públiques catalanes que conformen l’ACUP Catalunya (inclosa la UOC), ni els centres CERCA ni els centres CSIC estan complint l’EPIF. Indignant l’amenaça que ens llancen: «Esteu disposades a sacrificar tota una generació de noves doctorandes per poder renovar els contractes a 4 anys?» És vergonyós que es vulgui responsabilitzar al nostre col·lectiu de la seva incompetència. Continuem amb més d’una hora de tall davant la Direcció General d’universitats de la Generalitat, que no reconeixen la necessitat de drets laborals dignes. Veniu a donar suport! Juntes per una universitat pública i de qualitat! Els representants de les universitats catalanes segueixen excusant-se amb la manca de finançament. No hi ha excuses que valguin, l’EPIF ho diu ben clar: els contractes han de ser prorrogats a un 4rt any si es segueix treballant i desenvolupant la tesis. A les 16h ens reunirem a la Direcció General d’Universitats per reclamar l’aplicació de l’EPIF! Que tothom es concentri davant l’edifici! Pressionem als carrers, és on rau la nostra força!!

Les problemàtiques dins la universitat continuen, cal que el PDI, el PAS i l’alumnat lluitin plegats per aconseguir una universitat pública, de qualitat i al servei del poble treballador. Fins que no hi hagi garanties no ens movem ni del carrer ni sortirem del departament d’universitat i recerca. Els companys i les companyes de @DocsLluita estan emplenant de dignitat Via Laietana. Dins, continuem defensant els drets dels treballadors, gracies a la força de carrer, front una administració que vol espolsar-se les culpes. No aturarem, mai. Visca la Lluita! Som els cervells que encara no s’han fugat! Impressionant les companyes donant suport a peu de carrer tallant Via Laietana!

Universitats demana més temps per trobar partida al pressupost per aplicar l’EPIF a les treballadores de @DocsLluita. Es comprometen a negociació pel proper 14 de novembre amb Presidència i Economia de la Generalitat.

Si la Gene no paga, VAGA, VAGA, VAGA!

docs-en-lluita-logoCol·lectiu de Doctorands en Lluita (Twitter)

Esta entrada fue publicada en Educació, Sindical, Social, Universitats, Vaga. Guarda el enlace permanente.