CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Formulari d'afiliació

A continuació podeu emplenar el formulari d’afiliació en línia. Si ho preferiu podeu descarregar el formulari en format PDF per a imprimir i portar-lo a alguna de les seus de CGT Catalunya.

Full d’afiliació a CGT Catalunya per a imprimir

Sota el formulari trobareu una explicació sobre els avantatges d’afiliar-te a CGT Catalunya.

Nota: Els camps marcats amb un ‘*’ són requerits, la resta són opcionals.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.


Dades profesionals


Dades sindicals (opcional)


Tipus de pagament


Tractament de dades


D’acord amb el Reglament General de Protecció de dades GDPR, (UE) 2016/679, t’informem que les dades personals subministrades seran incorporades a la base de dades gestionada pel Comitè Confederal de la CGT de Catalunya, amb la finalitat de gestionar la teva afiliació al sindicat, enviament de publicacions i informacions periòdiques sobre les activitats de la CGT, elaboració d’estadístiques i prestació de serveis. Si exerceixes tasques de representació col·lectiva, les teves dades seran tractades per a la realització i seguiment d’activitats sindicals emparades en la legislació vigent. Mitjançant la signatura d’aquesta sol·licitud ens atorgues consentiment explícit perquè el Sindicat CGT de Catalunya cedeixi les teves dades a les següents entitats: 1) Comitè Confederal de la CGT d’Espanya, C/ Sagunto 15 1º 28010 Madrid 2) Als seveis jurídics del sindicat, les dades imprescindibles per a identificar la persona afiliada i que puguin comprovar que l’afiliació està al dia 3) A l’entitat bancària col·laboradora de la Responsable del Tractament, les dades imprescindibles per al cobrament de quotes d’afiliació domiciliades. En qualsevol moment pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant comunicació escrita o presencial amb la responsable del Tractament: CGT Catalunya, NIF G58059262, basedades@nullcgtcatalunya.cat, C/Burgos 59 bxs-08014 Barcelona, tlf 93 512 04 81mitjançant identificació personal fefaent.

Consentiment

Estàs pensant a afiliar-te a CGT???

1. Perquè afiliar-se a la CGT? Perquè som un sindicat autònom de tot partit polític o lobby de poder. Perquè només ens devem als nostres afiliats i afiliades, i prenem les decisions de forma horitzontal i democràtica. Perquès som el 3r sindicat de Catalunya en nombre d’afiliats i en creixement constant. Perquè com més afiliació sindical hi ha en un sector o territori, menys precarietat hi ha, i de millors condicions laborals gaudeixen els treballadors. Perquè si estàs sola i aïllada sempre perdràs, la unitat fa la força. Perquè no negociarem res a l’esquena de la plantilla, com fan altres sindicats. Perquè hem estat al costat del poble en les dues darreres vagues generals del 3O i 8M. Perquè si tu decideixes plantar cara i lluitar pels teus drets, tindràs a tot el sindicat al teu darrere.

2. Que oferim? Sobretot el que t’oferim és suport mutu i solidaritat davant els problemes que trobis a la feina, davant els abusos del cap o l’encarregat a l’empresa. Assessoria jurídica arreu del territori. Informació i assessorament en prevenció de riscos laborals. Informació i assessorament davant l’assetjament sexual al lloc de treball. Formació sindical, social i cultural diversa.

3. Que defensa la CGT Catalunya? Defensa els interessos de la classe treballadora, davant la precarietat i desigualtat a la qual ens sotmeten la patronal i les classes dominants. Defensa la igualtat entre homes i dones. Defensa les idees llibertàries i anarcosindicalistes, com a camí cap a una societat més justa, lliure i solidària.

A través del següent formulari us podeu afiliar a la CGT. Els tipus de quota existents són:

  • Persones en actiu o prejubilades: 11,72€ mensuals
  • Persones jubilades o en situació d’atur: 6,9€
  • Persones en situació de precarietat: 5,86€

La quota d’afiliació sindical a CGT és una despesa que podeu deduir quan realitzeu la vostra declaració anual de la renda. Els justificants són els mateixos rebuts bancaris o de nòmina que ja teniu.

La quantitat a deduir cal posar-la a l’espai reservat a “Quotes satisfetes a sindicats” [casella 010] de l’imprès oficial (digital o en paper) de l’IRPF.

Per qualsevol dubte o aclariment en relació a la afiliació a diferents seus de CGT Catalunya pots consultar, enviant correu electrònic a: afiliacio@nullcgtcatalunya.cat

Per tal de posar-te en contacte per formalitzar la teva afiliació sindical, tens la relació de les seus locals i sectorials de CGT Catalunya

*Algun sector o secció sindical pot incloure la possibilitat d’una sobrequota, de pagament voluntari.