mar 072023
 

CGT CONVOCA UNA MANIFESTACIÓ CONTRA LA PÈRDUA DE PODER ADQUISITIU EN LA DELEGACIÓ DE GOVERN, C/ MALLORCA 278 DE BARCELONA EL PROPER 11 DE MARÇ A LES 11:00H

Diverses federacions d'indústria de la CGT tornen a convocar una manifestació contra la pujada abusiva de preus i la pèrdua de poder adquisitiu. Serà el proper 11 de març i tindrà lloc als carrers de Barcelona.

Mitjançant aquesta nova convocatòria, que suposa una continuació de la manifestació del passat 17 de desembre a Madrid, la CGT protesta contra les dificultats econòmiques que travessa la majoria de la població, amb salaris cada cop més allunyats dels costos reals de la vida i molt escassos per fer front a les necessitats més bàsiques.

Representants de les federacions convocants manifesten que “moltes famílies, malgrat que els seus membres tinguin la sort de tenir una feina, s'estan veient abocades a una veritable economia de subsistència”.

La crida es realitza amb els següents lemes“Contra la pujada asfixiant de preus i la pèrdua de poder adquisitiu” i"Per un repartiment més just de la riquesa i per unes condicions de treball dignes per a tota la classe treballadora".Representants de les federacions convocants afirmen que “les solucions a l'elevat preu dels aliments, l'energia, el transport, l'habitatge o l'asfixiant pujada de les hipoteques o els lloguers no ens els proporcionarà els poders econòmics o la classe política. Si no fem res, si no seguim sortint als carrers i ens quedem de braços plegats, estarem confiant el nostre futur precisament als responsables i causants directes de la misèria i les desigualtats que s'han desenvolupat a tota màquina durant els darrers anys”.

Aquesta mobilització coincideix a més amb la celebració de diversos actes pel centenari de l?assassinat del Salvador Seguí, lluitador anarcosindicalista que contribueixo a millorar notablement les condicions de vida de la classe treballadora.

divendres 10 de març a les 18,00 hores se celebrarà una xerrada sobre Salvador Seguí “Noi del Sucre” a càrrec de Juan Zambrana i Laura Vicente a la seu de la Federació Local de CGT a Barcelona.

dissabte 11 de març la manifestació sortirà a les 11,00 de la Delegació del Govern i discorrerà fins a la Canadenca, símbol de la conquesta de la jornada de 8 hores i on Seguí va tenir un paper fonamental.

Els actes previs de difusió es desenvoluparan sota el hashtag#11MLaCGTenBCN

Ho sento, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.