novembre 182019
 

Prou d'Violències! per tu, per nosaltres, per totes

des de CGT, un any més, tornem a alçar la veu contra qualsevol tipus d'agressió per qüestió de gènere. Des de l'any 2013, ja són més de mil dones assassinades al nostre país i milions al món, però encara no en diuen pel seu nom: TERRORISME MASCLISTA.

Assassinats que són permesos per un Estat masclista i patriarcal, que ens veu a les dones com a objectes a explotar en tots els àmbits de la vida. Un sistema patriarcal que deixa al carrer a assassins, que després de violar i assassinar les dones estan en llibertat i exercint la seva professió.

Dones que pateixen maltractaments, que també estan vivint el maltractament institucional per part de la justícia i que veuen com a única sortida el suïcidi al no aguantar més la pressió, les amenaces i l'assetjament. Les seves morts no computen com assassinats per aquest Estat i sistema tan culpable com el mateix assetjador a l'seguir permetent que això succeeixi impunement.

Menors que també són víctimes dels feminicidis o deixats en situació de desemparament i que tampoc es computen com a víctimes de la violència de gènere.

Ens presenten cada dia, com tots els dies, que vagin sortint ramats de violadors i agressors però sempre fent al·lusió a la víctima (no es va defensar; no portava una roba adequada; era tard ...). No volem haver de defensar-nos, no volem tenir por, volem viure lliures i tranquil·les.

Des de CGT proposem unir forces contra aquesta xacra que ens està matant. Fem una crida a la mobilització social, a la organització i la lluita tots els dies, per plantar cara, amb fermesa, l'IS sistema neoliberal, capitalista, patriarcal i masclista que considera a les dones poc més que un objecte sexual al seu plena disposició.

Davant de qualsevol agressió: acció directa i autodefensa, sense por, sense sentiment de culpa.

Ens volem vives i combatives

Contra tot abús de poder

Contra tota violència per raó de gènere

VISCA LA LLUITA DE LES DONES!

VISCA LA LLUITA anarcofeminista!

Ho sento, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.