Abr 012011
 

Comunicat de Premsa de la CGT del Vallès Oriental

Tema: Manifestació a Mollet el dissabte 2 d’abril Contra l’atur, les retallades socials i laborals, els  acomiadaments i les deslocalitzacions… nosaltres o ells!

Dissabte 2 d’Abril a les 12 h. davant de l’ajuntament de Mollet del Vallès (plaça Pau Casals)

Davant l’allau d’acomiadaments massius i deslocalitzacions que està patint la nostra comarca, la CGT hem volgut passar a l’acció. Diversos conflictes laborals (Yamaha, FCC Logísitca, Derbi, Ficosa, Alstom…), enfronten direcció i treballadors, seguint donant beneficis als primers i abocant a la
misèria i l’atur als i les de sempre. La nostra comarca és, a hores d’ara, de les mes colpejades per la crisi. Una crisi que, com venim dient des de fa lustres, ni l’hem provocat ni hem ajudat a que esclatés.
A tot això, cal sumar-hi totes les retallades socials i laborals que ens afecten al conjunt de la població de Catalunya i de l’estat espanyol (reforma laboral i de les pensions, sanitat, educació…), mesures que altra vegada afectaran al gruix i conjunt de la classe treballadora. I altra vegada en
tenim exemples a la comarca, concretament a Granollers, on la direcció de l’Hospital ja han anunciat la reducció de la plantilla en 130 treballadors i treballadores.
Per tot això, i com que de motius en sobren, convoquem a la ciutadania del Vallès Oriental, als i les treballadores a la manifestació del dissabte 2 d’abril, a les 12h a la Plaça Pau Casals, davant l’ajuntament de Mollet del Vallès.

Convoca: CGT del Vallès Oriental

Sorry, the comment form is closed at this time.