jan 242018
 

 

DES QUE ES VA CREAR LA SECCIÓ SINDICAL DE LA CGT A LITTLE BUDDHA, AL JULIOL DE 2017, NO HEM PARAT DE REBRE PRESSIONS CAP ELS NOSTRES DRETS SINDICALS.

 

 

LA REPRESSIÓ SINDICAL ES SUMA A LA REPRESSIÓ LABORAL QUE DOS MEMBRES DE LA SECCIÓ VÉNEN SOFRINT AMB ANTERIORITAT.

 

 

 

 

 

 

A dia d'avui hem patit:

-suspensions de 60 dies d'ocupació i sou per l'existència d'un compte de twitter de la secció i l'ús de haghtags públics que l'empresa considera propis (actes que l'empresa considera com “hostil”).

-demanda de 150.061,27 € per l'activitat a twitter de la secció sindical i perquè l'empresa considera que volem “lucrar-” en el seu nom.

-suspensió de 60  dies d'ocupació i sou per mesures disciplinàries sense justificació objectiva i raonable a un membre de la secció sindical. Entre elles per secundar la vaga del 8 de novembre i assistir al metge en horari laboral per a revisió d'embaràs, al·legant perjudici per a l'organització de l'empresa.

-15 dies de suspensió per demanar informació sobre Lipoatròfia en relació a l'embaràs.

-Degradació del nostre lloc de treball realitzant tasques de categories inferiors, llevant-nos tot tipus d'accés a les tasques de gairebé 10 anys de treball.

-No se'nsrCEonoce  com a secció sindical isi ens adverteix que no podem repartir informació als treballadors a la porta de l'empresa en horari no laboral sense comunicar-ho prèviament.

es ens ha comunicat per activa i per passiva que SE'NS VOL FORA DE L'EMPRESA es considera que vam crear mal ambient i no som lleials, costat de conductes abusives dirigides a degradar professional i psicològicament. Sembla que al no aconseguir que abandonem voluntàriament el nostre lloc de treball per esgotament es fabrica un acomiadament que no suposi cost per a l'empresa.

DES DE LA SECCIÓ SINDICAL DE LA CGT EXIGIM LA RETIRADA IMMEDIATA DE TOTES LES SANCIONS I DENÚNCIES CONTRA ELS MEMBRES D'AQUESTA SECCIÓ.

 

NECESSITEM EL TEU SUPORT! PERQUÈ SÀPIGUEN QUE NO ESTEM SOLES I QUE NO PENSEM RENUNCIAR ALS NOSTRES DRETS SINDICALS I LABORALS

VINE A LA CONCENTRACIÓ DEL PRÒXIM:

6 DE FEBRER A les 08:30AM

CGT petit Buda

 PUJADES 146-148

(METRO LLACUNA)

 

Segueix-nos a @cgtlittlebuddha

*Per aquest compte ens van suspendre 60 dies sense sou, ni empleo.Y ens han posat una demanda de 150.061,27 €

Ho sento, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.