mar 062023
 

COMUNICAT MOBILITZACIONS

El sindicat CGT convoca concentracions per als dies 9 i 16 de març, a les 11:00h., davant les oficines de la companyia, (Centre de Conservació i Explotació de Carreteres de l'Estat B-04) UTE AP7 VALLÉS (grup OHLA).

● Punt de trobada a les 10:30h a Restaurant Pa i vi: Carrer Can Perellada, 26, nau 1, 08170 Montornés del Vallés

Denunciem la situació de persecució i acomiadaments que aquesta empresa duu a terme amb el personal subrogat per als treballs de conservació de l'autopista AP-7, responsabilitat del MITMA (Ministeri de Transports, Mobilitat i Agència Urbana).

S'està acomiadant el personal més antic i qualificat davant d'una clara maniobra de reduir costos sense causa justiciada.

Exigim a l'empresa que abandoni aquestes pràctiques.

No als acomiadaments, readmissió!!

D'altra banda, la UTE ha obert un procés de negociació derivat de l'aplicació de l'Art.44 de l'ET per al pas del Conveni Cun III (Conveni privat d'Abertis), al Conveni de la Construcció, on pretén dinamitar les condicions laborals i beneficis socials que amb el pas dels més de 50 anys s'han aconseguit. Aquestes mesures comprenen des d'un sever ajust econòmic a modificacions de jornada i temps de descans, i eliminació de tots els beneficis socials. Tot això ho volen realitzar de totes, tots, encara coneixent les Treballadores/es que el MITMA els atorga una partida anual de 745.000 € per la diferència salarial entre convenis. Partida que l'empresa es vol embutxacar per a altres finalitats…

El benefici de la contracta no ha de ser amb el salari de les treballadors/es!!

No acceptarem la mutilació dels nostres drets laborals!!

contacte: David – 687576994

Ho sento, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.