mar 232021
 

El passat divendres 26 de febrer, fallecia en accident de treball nostre company Julian. El Comitè d'Empresa de Ramcon volem manifestar la nostra condoloncias a la família i amics / es del nostre company. A l'espera de el tancament de la investigació judicial volem manifestar les següents consideracions:

Ja vam denunciar en el passat mes de novembre, i va ser un dels motius que ens va portar a convocar VAGA INDEFENIDA la NO constitució de el Comitè de Salut Laboral. considerem, que la constitució de la mateixa podria haver evitat aquest tipus d'accidents, de la mateixa manera que denunciem l'absència de EPI.

Sabem que el nostre company últimament havia manifestat la seva desànim i desànim davant el tracte que rebia per part de responsables de l'empresa.

així mateix, exigim als responsables de l'Ajuntament de Mollet, que ens escoltin i que deixin de continuar ignorant les nostres reivindicacions, obligant a l'empresa Ramcon a que compleixi amb la normativa laboral i de salut laboral que protegeix els nostres DRETS LABORALS I DE SALUT.

Davant aquests fets, cridem a tota la ciutadania i treballadors / es en general a concentrar-se el dijous que ve 25 de març, a les 12 h davant l'Ajuntament de Mollet per denunciar aquesta mort i homenatjar el nostre company.

Julián teus companys mai t'oblidarem!!

Amb les nostres vides: NO ES JUGA!!

Ho sento, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.