mar 222017
 

ManifestDescarregar manifest en pdf

dissabte 1 d'abril, tota la CGT de Catalunya ens manifestem a Manresa, estem tots i totes convocats, l'actitud i presència de la CGT quedarà marcada en els carrers de Manresa, on acudirem des de tots els racons de Catalunya. L'èxit de la mateixa estarà assegurat amb la nostra presència, apuntar-vos aquest dia a les vostres agendes, tots i totes som necessàries.

A la CGT Vallès Oriental estem organitzant la nostra mobilització cap a Manresa, veient ofertes d'autocars i veient les millors opcions. Aviat obrirem les llistes d'inscripció i anunciarem horaris i altra informació.

dissabte 1 d'abril a Manresa (Plaça Bonavista, 11:30h) estarem presents defensant els serveis públics i les pensions, i contra la repressió sindical, per una vida digna!

CGT Vallès Oriental
c/ Francesc Macià 51, Mollet del Vallès
pèrdua: 93 593 1545 / 625 373332
e-mail: cgt.mollet.vo@gmail.com
web / Facebook / refilo

—————————————————————————————-
Manifest en defensa del que és nostre i contra la repressió
Manifestació 1 d'abril de 2017 a Manresa

Any rera any veiem com els diferents governs legislen i aproven lleis que ens retallen drets. Que permeten als empresaris disposar encara més de les nostres vides, dictant-nos en funció dels seus interessos com han de ser les nostres condicions laborals i, quan no els servim, llençar-nos a la cuneta.

Any rera any veiem com la patronal, esperonada pel servilisme de governs, imposa de manera més crua i descarnada la llei del seu benefici privat al conjunt de la població. No tenen cap mania per tancar una fàbrica i deslocalitzar-la allà on els salaris són més baixos, sovint en països víctimes de l’empobriment imperialista i de dictadures salvatges. I han agafat per norma xuclar milers de milions de diners públics pels seus negocis, per tapar els forats de bancs que prèviament han descapitalitzat, etc.. Uns diners aportats per totes i tots amb el nostre treball i els nostres impostos.

Manifest sencer:
CGT Manresa (facebook)
CGT Catalunya (web)

 

Ho sento, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.