Feb 272014
 
ASSEMBLEA D´AFILIATS I AFILIADES PER PRENDRE ACORDS PEL X CONGRÉS DE LA CGT DE CATALUNYA
Dia i hora: Dissabte 29 de Març a les 10.30 h
Lloc: El local del sindicat

ORDRE DEL DIA
1.- Aprovació o no dels informes de Gesti ó del SP.
2.- Votació de les Ponències.
3.- Votació de les candidatures al SP Confederal de la CGT de Catalunya.
4.- Elecció dels i les companys/es delegats/des1 pel Congrés.

Per tal de que podem discutir prèviament els diferents blocs, s´han organitzat un seguit de jornades de discussió perquè poguem parlar passaudament cadascun dels punts de l´ordre del dia. Hem d´aclarir, que en aquestes reunions no es prendran acords, ja que els mateixos els prendrem en l´assemblea del dia 29 de Març, però que les mateixes, tenen com a objectiu que poguem discutir més pasaudament els punts de l´ordre del dia del congrés.

Dimarts 04 de Març a les 17.30 h: Acció sindical de la CGT de Catalunya: Defensa del sector públic, acció sindical en la precarietat, acció sindical davant els despenjaments de convenis i altres retallades laborals.

Dimarts 11 de Març a les 17.30 h:.Acció social de la CGT de Catalunya: Lluita per la vivenda, lluita antirrepresiva, lluita antifeixista, lluita pels drets socials (avortament, espai públic, etc.) la defensa del territori (medi ambient, etc..) i la sobirania alimentaria.

Dimarts 18 de Març a les 17.30 h: Futur del CESL: continuïtat o no i si, s’escau, adequació de les funcions del CESL

Dimarts 25 de Març a les 17.30 h: Adequació dels Estatuts de la CGT de Catalunya

Com sempre, recordar-vos de la importància de la particpació del conjunt de l´afiliació en la presa de decisions d´aquesta organització. Perquè un sindicat anarcosindicalista com el nostre, es basa en la participació de tots i totes en la presa de decisions.

CGT Vallés Oriental.

Ir a inicio.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.