Oct 272012
 
Nota de Premsa: La Confederació General del Treball (CGT) convoca vaga general de 24 h. el 14 de novembre de 2012.
El 31 d’octubre es manté com a jornada de lluita i mobilització.

     La CGT decideix traslladar la seva convocatòria de Vaga General, que ja té registrada per al 31 d’Octubre, a la data del 14 de Novembre de 2012 a fi de coincidir amb la Vaga General que s’ha convocat en l’Estat Espanyol, a Portugal, en altres països del sud d’Europa i les mobilitzacions d’àmbit europeu que s’estan convocant, per a aquesta data, per desenes de sindicats de la Unió Europea.

     La CGT segueix mantenint per al 14 de Novembre, la seva pròpia convocatòria de Vaga General, els seus propis objectius, reivindicacions, motius, pels quals va convocar la Vaga General del 31 d’octubre.

     Aquesta decisió de la CGT respon a la necessitat de confluència i d’unitat d’acció sindical que demanda la població i la classe treballadora en aquests moments tan dramàtics i d’emergència social per la qual està travessant la majoria de la població com a conseqüència de les polítiques econòmiques i antisocials que emanen del govern i de la Unió Europea (reformes, retallades, pagament d’un deute il·legítim,  privatitzacions…).

     La CGT ha manifestat des de sempre la seva sensibilitat per la confluència, amb altres organitzacions sindicals i socials, en les convocatòries de Vagues i mobilitzacions en benefici exclusiu de la defensa dels drets laborals i socials.
Així mateix, la CGT del Vallès Oriental manté el 31 d’Octubre com Jornada de Lluita Social Activa amb diferents mobilitzacions durant aquest dia.

Convocatòries pel proper 31 d ́Octubre
Piquets informatius:
Mollet: a les 08.00 h davant l ́estació de Mollet-Sant Fost
Granollers: a les 08.00 h davant l ́estació de Granollers Centre
Manifestació comarcal:
A les 18.00 h davant l ́Ajuntament de Mollet del Vallès ( Plaça Pau Casals )
SP CGT del Vallès Oriental

Ir a inicio

Sorry, the comment form is closed at this time.