Sep 052017
 

 

 

 

 

Ante el ataque fascista con pintadas al local de la CGT de Sabadell, además de solidarizarnos con nuestros compañeros y compañeras del Vallès Occidental, estando a su lado como en todo momento, adherimos a su comunicado, porque los perros fascistas nada podrán hacer ante nuestra solidaridad de clase, firmes en nuestra posición libertaria de lucha por la clase trabajadora, sin hacer ninguna distinción cuando de trabajadores y trabajadoras se trate.

Compañeros y compañeras, como bien decís, al fascismo se le derrota luchando!

No pasarán!

CGT Vallès Oriental
c/ Francesc Macià 51, Mollet del Vallès
Telf: 93 593 1545 / 625 373332
email: cgt.mollet.vo@gmail.com
Web / Facebook / Twitter

—————————————————————————–

Comunicat de la CGT Sabadell

Aquest matí el local de la Federació Local de Sindicats de la CGT ha despertat amb pintades de caire feixistes i racistes signades per la formació feixista Democracia Nacional Joven.

Aquestes agressions s’han vist intensificades arreu del país després dels atemptats del passat 17 d’agost a Barcelona. Volem deixar palès que aquestes agresions provenen dels grupúscles que ara sota el paraigües de Democràcia Nacional, no fan més que instrumentalitzar el dolor causat pel terrorisme per propagar el seu missatge d’odi racial i feixista, com ja hem vist en altres punts del país i a la nostra ciutat mateix, atacant en diverses ocasions el local de les companyes de l’Obrera.

Aquests atacs van dirigits contra nosaltres perquè saben que la CGT som una organització compromesa amb la lluita de la classe treballadora, sense distinció de lloc d’origen, cultura o identitat.

Des de CGT estenem la mà i obrim les nostres portes a totes aquelles persones migrades, com ho hem fet sempre, amb la ferma voluntat de lluitar pels drets de la classe treballadora i per esclafar, sense esculls, el feixisme, com també hem fet sempre.

Ara, caldrà estar més atentes que mai, per fer front al feixisme i el racisme que aprofitaran l’ocasió per estendre el seu missstge d’odi irracional. Ara, ens cal la unitat de totes les antifeixistes per fer-hi front. I Catalunya, i especialment Sabadell, ja hem demostrat moltes vegades que el feixisme no té cabuda, i que el feixisme només es derrota lluitant.

Davant les seves agressions respondrem lluitant, per tots els mitjans.

A Sabadell NO PASSARAN!!

4 de setembre del 2017

Secretariat Permanent de la CGT de Sabadell

c/Rosselló, 10 (08207) Sabadell
Telèfon: 93 745 01 97
email: cgtsabadell@cgtcatalunya.cat
Web: http://cgt-sabadell.blogspot.com.es/
Facebook: CGT Sabadell
Twitter: CGT Sabadell

Sorry, the comment form is closed at this time.