Mar 242016
 

EL COMITÈ D’EMPRESA DEL METRO DE BARCELONA CONVOCA UNA NOVA JORNADA DE VAGA DAVANT EL BLOQUEIG DE LA NEGOCIACIÓ PER PART DE LA DIRECCIÓ DE TMB.

VAGA DIA 2 D’ABRIL

El Comitè d’Empresa del Metro ha convocat una jornada de vaga per al proper dia 2 d’Abril, consistent en aturades parcials de 2 hores i mitja de durada en cada torn, matí, tarda i nit. L’horari per al personal d’operació, i per tant l’afectació directa a la circulació de trens, serà de 10.30 a 13.00, i de 18.30 a 23.00h.

El motiu de la convocatòria és el bloqueig per part de la Direcció de la negociació de conveni. Bloqueig que es concreta en els següents aspectes:

Precarietat: encara que l’empresa ha publicat un esborrany que recull algunes de les nostres peticions, és un document sense validesa fins a la seva signatura i a més l’empresa es nega a negociar algunes de les reivindicacions, per exemple donar alguna garantia als treballadors que es contracti per treballar a l’estiu, que en algun moment passaran a treballar durant tot l’any.

Augment salarial: l’empresa retira de la massa salarial més de 20 milions d’euros, que assignarà al personal directiu mitjançant pactes individuals, i no accepta negociar un augment per a la plantilla partint de tota la massa salarial de l’empresa.

Quant a la resta de reivindicacions dels sindicats, l’empresa no assumeix cap d’elles, ni tan sols les que no comporten una despesa econòmica.

>> Article sencer al CGT Catalunya

Sorry, the comment form is closed at this time.