May 082017
 

Estabilitat o acomiadaments? Nosaltres decidim!

Companys, companyes,

Compartim amb vosaltres aquesta nova esquerda: POSSIBLES OPOSICIONS MASSIVES ELS PROPERS 3 ANYS. ESTABILITAT O ACOMIADAMENTS? NOSALTRES DECIDIM!!

Després de sis anys sense oposicions, diversos factors poden forçar els governs de l’Estat i de la Generalitat a treure a concurs milers de places docents durant els propers tres anys. Depenent del procediment que es faci servir, aquest procés pot permetre tant que una majoria de l’actual personal interí passi a ser personal funcionari com que perdin les places que actualment ocupen. Des de CGT estem convençudes que la pressió que exercim serà la clau perquè es prioritzi l’accés a les persones que ara ocupen aquestes places.

Des de CGT exigim l’estabilitat del personal interí i substitut però, en vista dels darrers acords acceptats pels sindicats de la mesa, desconfiem del que pugui sorgir d’allà. Hem de pressionar per tal de garantir l’estabilitat de totes les persones que actualment ocupen vacant o que fan substitucions sense contrapartides ni requisits addicionals.

Des de CGT Ensenyament fem una crida a tot el professorat a organitzar assemblees i mobilitzacions per tal d’exigir: 

  • Accés a la funció pública per concurs de mèrits que prioritzi els serveis prestats.
  • Garantia d’estabilitat a tot l’actual personal interí i substitut sense requisits addicionals.
  • Increment de plantilles per millorar la qualitat de l’ensenyament públic i permetre la incorporació de nou personal docent.

Ens oferim a anar al vostre centre a parlar amb vosaltres sobre les següents qüestions relacionades amb aquestes notícies:

  • Situació actual: places formalitzades, previstes, possibles…
  • Com garantir l’estabilitat del personal interí. Oposicions vs. Concurs de mèrits.
  • Com ens organitzem per aconseguir-ho?

Contacteu amb el o la vostra delegada de zona i comuniqueu-nos quin/s dia/es i hora/es us va bé que hi anem i concretem la xerrada.

CGT Ensenyament

http://cgtense.pangea.org/spip.php?article4843

 

Sorry, the comment form is closed at this time.