Que no, que no ens enganyeu! Comunicat de FETAP-CGT a la ciutadania i empleades i empleats públics - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Que no, que no ens enganyeu! Comunicat de FETAP-CGT a la ciutadania i empleades i empleats públics
dimecres 8 de juliol de 2015 / Comunicats / Visites: 256
Menéame

Mariano Rajoy treu pit i anuncia un oportunista avançament de la seva reforma fiscal. Els seus polítics de càmera filtren a la premsa rumors interessats sobre devolucions de la paga robada el 2012 i recuperació del poder adquisitiu de les empleades i dels empleats públics (sic).

Falta molt poc per a una nova cita amb les urnes, i tot val. Els mateixos que van arribar arrasant i s’aniran deixant darrere seu un lamentable rastre de desvergonya, corrupció i misèria, aquests mateixos ens tendeixen ara la mà i ens perdonen els nostres pecats per tant malbaratament d’antany. Ens donen un copet a l’esquena i ens ensenyen el camí cap al paradís neoliberal. Sembla ser que la ciutadania, i de manera especial les treballadores i treballadors públics, hem estat dolents, frívols i malversadors. Però, tots tranquils: aquí vénen aquests il·luminats a rescatar-nos. Després d’un lustre d’esforços i d’estrènyer-nos el cinturó, si els rumors es confirmen, si la Merkel dóna via lliure, ens retornaran el que ens havien robat!

S’han donat unes quantes patacades electorals i estan ofegats en el fem dels últims casos de corrupció. Ni les lleis repressives que s’han tret de la màniga, ni les promeses electorals, ni els mil contes que s’inventin… Res d’això serà escut suficient per parar el que se’ls ve damunt. Són massa les víctimes que han deixat en la cuneta.

Els empleats i les empleades públiques som un més dels col·lectius damnificats. Res pot aplacar la indignació, el malestar i la ràbia que sentim; la irritació que ens produeixen els polítics de torn quan ens responsabilitzen del malbaratament en les administracions, mentre ells i elles, les causants del problema, es renten les mans i se’n van de rositas. Tots nosaltres hem patit, al costat de la resta de la població, les retallades i la precarietat d’unes polítiques criminals les conseqüències de les quals són nefastes.

Ara ha arribat el moment de dir ben alt i ben clar que no ens resignem, i que exigim un canvi radical en les polítiques i en les conductes dels nostres governants. Si de debò volen guanyar credibilitat, que comencin per aplicar la clàusula de revisió salarial i retornin íntegra la paga extra del 2012. Podrien continuar ampliant en un 10% la plantilla en totes les aèries de la funció pública per equilibrar les retallades desproporcionades que han dut a terme. Ja posats, haurien de despolititzar les administracions i fer valer la professionalitat de les empleades i els empleats públics. Finalment, s’haurien d’esforçar a recuperar totes i cadascuna de les competències privatitzades.

No totes hem sofert igual. Alguns —ja us podeu imaginar els qui són — han rebut retribucions extraordinàries per ser de confiança política i per argúcies similars, remuneracions que no tenen res a veure amb les seves funcions o les seves categories professionals. Acabar amb tota aquesta brutícia és urgent. El futur de tots està en joc. No deixem en mans d’estafadors el nostre futur.

Federació Estatal de Treballadors/es de l’Administració Pública - CGT

http://fetap.cgt.es/que-no-que-no-nos-enganais

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  5. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  6. Formulari d’afiliació (beta)
  7. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls
  8. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  9. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  10. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid