Intent de prohició d'accés de delegades de Junta de personal durant l'avaluació de Riscos laborals al laboratori de biologia del INTCF de Barcelona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Intent de prohició d’accés de delegades de Junta de personal durant l’avaluació de Riscos laborals al laboratori de biologia del INTCF de Barcelona
Comunicat Secció Sindical CGT Justícia Barcelona
dijous 4 de febrer de 2016 / Salut laboral / Prevenció de riscos / Visites: 483
Menéame

Dilluns passat 1 de febrer estava prevista l’avaluació de riscos laborals que des de la CGT portem mesos exigint, en compliment de la legalitat, al laboratori de biologia del Departament de Bcn de l’Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses(INTCF).

El director del centre va intentar prohibir l’entrada a 2 delegadas electes de CGT i JYP de la Junta de Personal.

Vam procedir a cridar als Mossos d’Esquadra. Una patrulla es va presentar al despatx del director i denunciem el que estava succeint.

Davant la situació, el director va intentar suspendre l’avaluació de riscos. Li vam indicar que, si ho feia, havia de clausurar el centre fins que la salut dels treballadors estigués degudament protegida.

Finalment, després de dues hores, el Ministeri de Justícia va confirmar al director que estava obligat a permetre’ns l’entrada als delegats dels 6 sindicats presents i no només de 4.

L’avaluació va confirmar molts dels riscos per als treballadors que portem mesos denunciant: temperatures i concentracions de CO2 fora de normativa, material de treball insuficient / obsolet / inadequat, etc.

Riscos molt greus per al personal que manipula productes químics tòxics i que fan proves de laboratori de la màxima importància per a la justícia.

La seva professionalitat ha suplert amb escreix la falta de mitjans i les males condicions durant molt de temps. Ara toca que tinguin un lloc de treball saludable i segur, tal com es mereixen.

La salut, el primer.

Secció Sindical CGT Justícia Barcelona

Més informació:

- TWITTER CGT JUSTÍCIA BARCELONA

- Facebook: CGT Justicia BCN
E-MAIL: cgtjusticiabcn@gmail.com

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid