Davant l'estat d'excepció encobert i en defensa de la llibertat. Cap a la vaga general - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Davant l’estat d’excepció encobert i en defensa de la llibertat. Cap a la vaga general
Comunicat de CGT Ensenyament
dimarts 26 de setembre de 2017 / Comunicats / Visites: 946
Menéame

Davant l’estat d’excepció encobert i en defensa de la llibertat

Cap a la vaga general

Des de la CGT Ensenyament davant els esdeveniments que s’han produït durant l’últim mes a Catalunya manifestem el nostre total rebuig a l’escalada repressiva del Govern de l’Estat Espanyol mitjançant les detencions que estan realitzant forces policials i militaritzades espanyoles, sumat a la persecució a càrrecs electes i treballadors i treballadores del sector públic i privat, a la ocupació de mitjans de comunicació i impremtes, a la prohibició d’actes i la requisa de materials pel referèndum.

Volem condemnar aquest estat d’excepció encobert, dut a terme pel govern del PP i els seus aliats.

La resposta del govern de l’estat Espanyol a l’expressió democràtica de Catalunya es més pròpia de d’èpoques passades que no d’un país que diu viure en democràcia.

A Catalunya s’està defensant la llibertat d’expressió. A la repressió I al feixisme no se’ls pot deixar passar mai i s’han de combatre des del carrer.

Fem una crida a tots els centres a convocar assemblees, claustres extraordinaris (mira com convocar un claustre), consells escolars... i posicionar-nos tots i cadascun dels centres de Catalunya contra l’actuació intolerable, autoritària I repressiva del govern de l’Estat.

Us animem a fer diverses accions, com ara concentracions davant dels centres, aturar el currículum i fer classes sobre què és democràtic i què no ho és, i sobre els Drets Humans i els Drets Socials. L’educació no pot restar al marge de la realitat que l’envolta.

També us animem a participar en reunions de zona i fer propostes de cara al 2 d’octubre i els dies posteriors, en defensa dels drets bàsics que tant ens han costat de conquerir i que ara ens volen arrabassar.

Finalment, us animem a preparar-nos per si cal endegar una vaga general i que ens exigiu exigeix a tots els sindicats i d’altres organitzacions socials estar a l’alçada, tal i com les persones treballadores ens mereixem. Creiem imprescindible donar una resposta a l’alçada de les circumstàncies com a treballadores i treballadors de l’ensenyament i convocar la població a la VAGA social i laboral davant l’escalada repressiva de l’estat que està trepitjant llibertats.

No passaran!

CGT Ensenyament
http://cgtense.pangea.org/
http://www.facebook.com/CGTENSE
https://twitter.com/CGTEnsenyament

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid