Divendres de negre 21 de setembre 2012 a Barcelona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Divendres de negre 21 de setembre 2012 a Barcelona
divendres 21 de setembre de 2012 / Comunicats / Visites: 167
Menéame

DIVENDRES NEGRE 21 DE SETEMBRE 2012

DIVENDRES 21 TORNAREM A SORTIR VESTITS DE NEGRE.

DIVENDRES24SNEGRE

CONTINUEM LLUITANT PER QUÈ NO ENS ROBIN EL QUE ÉS NOSTRE (PAGA DE NADAL, BAIXES D’IT, MOSCOSOS, VACANCES, L’HORARI QUE ESTA A PUNT DE CAURE...).

PRESSIONEM PER ATURAR AQUEST ATRACAMENT

A LA DP A LES 10
(ENS AJUNTAREM AMB ELS DE JUSTICIA, ARXIU DE LA CORONA D’ARAGO I ALTRES DE LA ZONA A ARC DE TRIOMF)

A LES OFICINES A LES 12

DIVENDRES NEGRE 21 DE SETEMBRE 2012

Concentració-Manifestació
Convocants: Treballadors i treballadores d’organismes públics.
Lloc: Arc de Triomf (Barcelona)
Hora: 10h. del matí. del divendres 21 de setembre de 2012

Us comuniquem que, demà a les 10h com cada divendres, els treballadors i treballadores dels serveis públics (en principi de l’Arxiu de la Corona d’Aragó, Jutjats Socials, Servei Públic d’Ocupació Estatal i Tribunal Superior de Justicia de Catalunya) i treballadors/es descupades de l’Assemblea d’Aturats/es de Barcelona, tornarem amb la nostra protesta setmanal contra les retallades: anant a treballar tota la plantilla vestida de negre... ens manifestarem a les 10h. a Arc de Triomf-Passeig Sant Joan de Barcelona.

Des del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SPEE-INEM) també fem extensiva la convocatòria a la cinquentena d’oficines de la provincia, sols o juntament en cada municipi a d’altres col·lectius d’afectats per les mesures antisocials dels Governs.

Com potser coneixereu, no hem aturat les protestes i concentracions-manifestació des del passat 13 de juliol quan el Govern espanyol va decidir un conjunt de retallades a les treballadores i treballadors públics, als treballadors/es desocupats/es i a la classe treballadora en general.

CONTINUEM AMB LA LLUITA!
PROU RETALLADES!

* Telèfons de contacte:
Seccions sindicals SPEE-INEM (CGT-CAT) 9326565565 ext 3036/3038
(mòbils Miguel Angel 656 657 452 Jordi 685 010 627/ Maite 682 328 567)

PROU RETALLADES!

ni treballadores ni estafades. Divendres de negre

Concentració Divendres Negre

Convocants: Treballadors i treballadores d’organismes públics.
Lloc: Arc de Triomf (Barcelona)
Hora: 10h. - 10,30 del matí. d’avui divendres 21 de setembre de 2012

Com cada divendres uns 150 treballadors i treballadores dels serveis públics (de l’Arxiu de la Corona d’Aragó, Jutjats Socials, Servei Públic d’Ocupació Estatal i Tribunal Superior de Justicia de Catalunya) i treballadors/es descupades de l’Assemblea d’Aturats/es de Barcelona, hem realitzat la protesta setmanal contra les retallades manifestant-nos vestits de negre i tallant el trànsit entre Avinguda Vilanova-Passeig Sant Joan-Arc de Triomf a Barcelona.

Les recents retallades que patim els treballadors i treballadores públiques als nostres drets salarials i laborals (supressió de la paga de Nadal, reducció de la cobertura en baixes d’enfermetat, reducció de vacances i dies festius, augment de la jornada de treball) es venen a sumar a una trajectòria de degradació dels serveis públics. Enumerem alguns dels problemes que s’arroseguen des de fa anys: manca de personal, càrregues de treball que s’intensifiquen (per exemple en el cas de l’augment de la gestió de les prestacions d’atur del SPEE-INEM), sense que es cobreixi amb el personal necessari corresponent els diferents serveis; a més en la darrera Reforma Laboral els ERO’s i els acomiadaments express ja es poden donar en els serveis públics, com a la pràctica ja s’estan donant, a més, amb molt de personal precari en distintes administracions.

Aixo ja de sumar les mesures que penalitzen les persones aturades i el conjunt de la classe treballadora: Reducció de la cobertura d’atur, acomiadament gairebé lliure amb la Reforma Laboral, penalització del consum a les classes populars (amb la pujada de l’IVA)... mentre s’afavoreix amb milers de milions d’euros a banquers i gran capital.

Volen fer-nos pagar la crisi als i a les de baix. I no deixaren que aixó passi sense alçar la nostra veu de protesta.

Continuarem amb les mobilitzacions.

No és una crisi, és una estafa!

PROU RETALLADES!!}

P.-S.

ni treballadores ni estafades. Divendres de negre

DIVENDRES24SNEGRE

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT desconvoca la vaga al Sincrotró ALBA al retirar la Direcció la demanda contra el Comitè d’Empresa
  2. Col·loquis a l’entorn del Centenari del Congrés de Sants sobre anarcosindicalisme i moviments socials, els dies 19 i 26 de juny a Barcelona
  3. Vaga i mobilitzacions al Sincrotró ALBA el 18 de juny
  4. Vaga parcial indefinida a Correus de Barcelona a partir del 19 de juny contra els acomiadaments i la falta de contractació
  5. Actes el 16 de Juny a la CGT Baix Llobregat
  6. La selecció a dit del personal i la pèrdua de democràcia als centres educatius: altres formes d’imposar el silenci
  7. La Biblioteca Emma Goldman comença a funcionar al local de CGT Barcelona
  8. Victòria judicial per a tot el professorat associat de la UB
  9. Curs d’estiu per a professorat de secundària i cicles ’EDUCACIÓ I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA, aprenem a desaprendre’
  10. Entrevista a Marta Padrós, Secretària de Gènere de CGT Catalunya: “Si ara tenim diàleg social sobre feminisme és perquè hem posat una vaga sobre la taula”

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid