CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT denuncia les presons de Chiapas després de la visita als penals de Juan Sabines

Dissabte, 25 febrer, 2012

La guerra que Juan Sabines ha deslligat a Chiapas (Mèxic) pretén arrasar els focus de resistència, en tots els estrats de la societat chiapaneca, especialment minar l'autonomia zapatista però sense que això tingui conseqüències per a la seva carrera cap a l'ONU. Com els propis zapatistes diuen sobre els “hechos” de Sabines, “son deshechos, no palabras”.

El diumenge 19 de febrer una delegació de la CGT a Mèxic hem pogut visitar als presos polítics adherents a L'Altra Campanya en la presons Chiapanecas (dels Cerezos nº 5 i 14). En ambdues visites hem pogut constatar el seu excel·lent estat d'ànim, dintre de les circumstàncies en les quals sobreviuen, així com la seva ferma determinació col·lectiva de seguir resistint al seu injust empresonament en el marc dels plans depredadors envers Chiapas del govern de Juan Sabines Guerrero.

>>> Podeu llegir la resta del comunicat i el text de la denúncia de CGT a www.cgtchiapas.org/documentacion/comunicados-cgt/cgt-denuncia-carceles-chiapas-tras-visita-penales-juan-sabines