CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Casal Popular La Turba de Valls estrena un servei d’assessorament jurídic laboral que anirà a càrrec de la CGT

Divendres, 9 octubre, 2009

Des del dimarts 6 d'octubre i cada dimarts de 5 de la tarda a 7 del vespre, el Casal Popular La Turba de Valls disposarà al primer pis d'un punt d'informació i assessorament legal en temes laborals, que anirà a càrrec del sindicat CGT. En la conjuntura de crisi actual, els dos col·lectius han impulsat aquest projecte que pretén arribar a tota la ciutadania vallenca i, en especial, als sectors més precaris i perjudicats per la crisi, amb l'objectiu que puguin beneficiar-se gratuïtament d'un servei d'assessorament. Aquesta iniciativa es va presentar públicament divendres passat dia 2, amb la presència del secretari general de la CGT a Tarragona i un membre del Secretariat Permanent de Catalunya, i representa un nou pas en la col·laboració entre l'Esquerra Independentista vallenca i el sindicat llibertari. Durant la presentació del projecte, el Casal també anuncià que els actes programats a l'octubre per la celebració del seu dotzè aniversari portaran per lema "Capitalisme és crisi", en consonància amb la campanya iniciada aquest curs per l'EIC.

Des del dimarts, i de format setmanal, cada dimarts de 5 de la tarda a les 7 del vespre, hi haurà disponible al primer del Casal Popular La Turba, un servei d'assessorament jurídic laboral que anirà a càrrec de la CGT. D'aquesta manera, els col·lectius que formen el Casal pretenen donar uns instruments a la ciutadania per poder afrontar la precarietat laboral i les conseqüències de la crisi econòmica actual.

Es tracta d'un servei obert a tota la ciutadania i totalment gratuït, el qual s'insereix en la línia de treball paral·lela que estant seguint tant la CGT com l'Esquerra Independentista vallenca al voltant de la crisi i els seus efectes. En aquest sentit, cal destacar el darrer número de la Talaia -revista del Casal- que dedica un monogràfic sobre el tema de la crisi o el document "Transformacions locals davant d'una crisi global" que presentà la CUP el passat mes de juny.

Durant la presentació d'aquest nou servei, que es celebrà el passat divendres al mateix casal, també es va donar a conéixer la programació dels actes previstos per celebrar el dotzè aniversari de l'entitat que portarà per lema "Capitalisme és crisi", en consonància amb la campanya iniciada aquest curs per l'EIC i, que té com a plat fort, el concert del proper 24 d'octubre al Centre Cultural, amb els grups Eina, Trikizio i els vallencs Maitip's.

Noticia extreta de Pobleviu:

www.pobleviu.cat/index.php?id_categoria=10&madre=7&id_noticia=1351