CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona es reunirà el 17 de juny amb el Delegat territorial del CatSalut

Dijous, 13 juny, 2013

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública, format pels sindicats CATAC-CTS i CGT, la CUP, i persones a títol individual es reunirà el proper dilluns 17 de juny a les 10h amb el Sr. Josep Mercadé, Delegat territorial del CatSalut a les nostres comarques.

Mitjançant aquesta reunió, que havia de tenir lloc el passat 3 de juny, el Grup de Treball té l'objectiu de "traslladar al Sr. Mercadé la disconformitat amb el desmantellament de l'Hospital Joan XXIII en favor dels interessos de la xarxa sanitària Santa Tecla", així com demanar-li responsabilitats," ja que el delegat territorial hauria de vetllar pels interessos de la sanitat pública". També traslladaran la seva demanda per tal que GiPSS passi a formar part de l'ICS.

La reunió tindrà lloc als Serveis Territorials de Salut, a l'Avd. Maria Cristina, i convoquem com a treballadors/es i usuaris/es per a que vingueu als Serveis Territorials per tal de mostrar suport a la defensa d'una sanitat pública i de qualitat. Demanen a tothom que vulgui participar-hi que hi assisteixi amb indumentària de dol, per a protestar contra totes les plantes i els llits que ja estan tancats i que es volen tancar a Joan XXIII i al SocioSanitari Francolí.

Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública, Tarragona