CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

“Sara, una mujer de temple”: Documental sobre Sara Berenguer

Dijous, 25 agost, 2011

Caratula DVD Sara

"Sara, una mujer de temple". DVD editat per CGT. Produït per Zer Ikusi A, Iruñea, 2010. Durada: 46 minuts.

Sara, una mujer de temple — Sara, a woman of mettle (2010 — Zer Ikusi A) from Stuart Christie on Vimeo.

Dintre de les iniciatives que la CGT ha portat a terme aquest últim any amb motiu de la commemoració dels 100 anys d'Anarcosindicalisme, se'ns va brindar l'oportunitat de disposar i editar part d'un treball que el col·lectiu "Zer Ikusi A" d'Euskal Herria està muntant sobre Dones Lliures.

El material recopilat sobre Sara Berenguer, activa militant del moviment llibertari (Joventuts Llibertàries, CNT, Solidaritat Internacional Antifascista i Dones Lliures) ha estat suficient per si sol per a editar un monogràfic dedicat a ella i, per tant, a les circumstàncies històriques que la van envoltar.

>>> L'última entrevista amb Sara Berenguer, dirigent de Dones Lliures: al febrer de 2010 l'equip de "Zer Ikusi A" es va reunir amb Sara Berenguer en la seva casa de Beziers durant un cap de setmana complet. Durant aquests dies es va gravar un entrevista en profunditat que va donar com resultat aquest document audiovisual, en el qual Sara repassa els fets més importants de la seva vida unes setmanes abans de la seva defunció. La vida d'aquesta dona és un llibre obert que ens mostra les interioritats de la CNT en l'exili i ens ajuda a comprendre l'esdevenir posterior d'aquesta organització i les seves successives escissions.

S'ha enviat a les Federacions Locals un exemplar del DVD editat, per a la seva difusió en els seus àmbits, i informem que, en un nombre molt limitat, està disponible per a sindicats i/o companys que puguin estar interessats, al preu de 6 euros per unitat (per a ens de la CGT).

En aquest enllaç podeu veure unes imatges del DVD:

Per a comandes, dirigiu-vos per favor al correu electrònic spcc.cgt@cgt.es o per fax al 91 445 31 32. Per a qualsevol aclariment sobre els enviaments contactar amb Paco Serrano.

Una abraçada fraternal

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció