Caça de bruixes - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Caça de bruixes
Comunicat de la secció sindical de CGT a Ambulàncies Egara
diumenge 11 d'octubre de 2020 / Acció Sindical / Visites: 106
Menéame

La candidatura de la CGT a les eleccions d’Ambulàncies Egara al Camp de Tarragona, està sent assetjada per l’empresa i dels sindicats afins.

La feina feta fins ara per part de CGT incomoda i els posa nerviosos, perquè saben que nosaltres no ens venem, ni tampoc devem favors a l’empresa, i que direm i farem tot allò pel bé dels interessos de les persones treballadores, com la denuncia al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per falta de EPI’s durant la pandèmia.

L’última acció per part de l’empresa, on se’ns amenaça si no retirem una imatge d’un cartell de propaganda per a les eleccions del 15 d’octubre, amb l’excusa que s’utilitza la imatge d’una dona com a objecte sexual.


Cartell de la polèmica
La Secretaria de Gènere de CGT Catalunya avala aquest cartell i posa de manifest que aquesta imatge no té caràcter sexista, que dóna protagonisme precisament a la dona. El que és sexista és pensar que això és un problema.

També ens acusen d’amenaçar als membres de la mesa electoral, quan el que se’ls va sol·licitar, és el comunicat de la retirada de la imatge per escrit. Hem posat aquests fets i aquestes amenaces en mans dels nostres serveis jurídics.

No tolerarem que una empresa que no respecta els drets laborals de les persones treballadores, i que uns sindicats venuts als interessos de la patronal, ens posin traves i manipulin el procés electoral.

Des de CGT ens presentem per eliminar totes les complicitats que hi ha entre l’empresa i alguns sindicats. Per vetllar pels interessos de les treballadores i treballadors. Per denunciar totes les irregularitats que posen en perill el dia a dia de les companyes i companys, siguin o no afiliades.

NO ENS FARAN CALLAR, NO HO ACONSEGUIRAN
NO ENS VENEM, NO ENS RENDIM

https://cgtambulancias.es/caca-de-bruixes/

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Està clar, vaga!
  3. El TSJC evita posicionar-se sobre el compliment de l’EPIF i allarga la vulneració de drets laborals del personal investigador predoctoral
  4. A cap espai de la vida. Manifest 25N
  5. 25 N día Internacional contra les violències masclistes
  6. Formulari d’afiliació (beta)
  7. Quotes afiliació 2021
  8. Un cop presentat l’ERTO...retornen l’exagerat volum de trucades als canals comercials telefònics del RACC
  9. Vaga Indefinida a partir del 30 de Novembre a Ramcon, a Mollet del Vallès
  10. El 8M d’enguany, una vaga històrica i necessària

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid