CGT- Manifestació 1 de maig a Barcelona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT- Manifestació 1 de maig a Barcelona
a les 11.30 del matí
dijous 23 d'abril de 2009 / Notícies / Visites: 4746
Menéame

Manifestació a les 11.30 a Barcelona

Inici Via Laietana / Plaça del Angel

al costat del metro Jaume I de la línia 4.

Adjuntem el manifest de la Federació Local de Barcelona per aquest 1r de Maig.

MANIFEST DEL SECRETARIAT PERMANENT DE LA CGT DE BARCELONA PER AL 1 DE MAIG DE 2009

La CGT sortirà de nou als carrers de Barcelona el 1r de maig. Com organització anarcosindicalista recordarem l’assassinat a Chicago, en 1886, dels treballadors anarquistes que van ser penjats per l’Estat en el seu intent de fer callar a la classe treballadora que reivindicava la jornada de 8 hores, entre altres millores laborals. Anys més tard se’ls va rehabilitar el seu nom i es va reconèixer que eren innocents.

La societat actual ens demostra que queda molt camí per recórrer cap a la justícia, la igualtat i la llibertat. Segueix havent-hi explotats i explotadors, molt rics i molt pobres i la llibertat es veu retallada en la nostra ciutat amb les normatives cíviques dels diferents ajuntaments que escudant-se en la neteja de les ciutats coarten l’expressió de qualsevol moviment que no està sota el mantell del poder. Per a aquest la dissidència és ja delinqüència i així tracten als qui alcen la veu. Recordem les agressions dels Mossos d’Esquadra a estudiants, treballadors, ciutadans i periodistes en els últims mesos.

La CGT s’aixeca i protesta davant l’augment de les injustícies i imposicions, no es deixa trepitjar, i no acceptem la criminalització i intimidació amb les quals últimament ens regala el Conseller ecopijocomunista i el seu braç armat.

La CGT sortirem al carrer a plantejar una alternativa a la reestructuració que el capital ha decidit aplicar, amb el nom de CRISI, per a salvaguardar els seus grans beneficis; una alternativa per l’autogestió i un canvi social. Si volem garantir el nostre futur hem de provocar un canvi en l’estructura organitzativa de la societat i en les persones, que ens dugui mes allà de l’egoisme individualista i el consumisme-compulsiu per a crear una societat d’iguals i col·lectiva.

La CGT proposem prendre en les nostres mans el timó de la societat i no confiar-lo als polítics que no han tingut cap escrúpol a injectar diners als bancs i a socialitzar les pèrdues empresarials mentre continuen privatitzant els beneficis que obté el capital. Els mateixos que han creat el problema no el solucionaran. A aquesta societat ja se li han posat molts pegats, i sempre hi haurà una crisi més. Ja toca cimentar un món nou, millor que l’actual. Ens posem a això, val la pena i ara és més necessari que mai.

Secretariat Permanent de la FL de Sindicats de Barcelona de la CGT

MANIFESTACIÓ DE LA CGT A BARCELONA, 1 DE MAIG A LES 11’30 HORES, VIA LAIETANA/PLAÇA DELS ANGELS (ALS LOCALS SINDICALS)

El recorregut serà: Via Laietana/Plaça dels Àngels (metro Jaume I), Plaça Sant Jaume, C/ Ferran, Rambles, Passeig Colom i parlaments en les escales de l’Oficina Principal de Correus de Via Laietana/Plaça Antonio López.

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Carpeta
cartell BCN
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Està clar, vaga!
  2. A cap espai de la vida. Manifest 25N
  3. 25 N día Internacional contra les violències masclistes
  4. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  5. Vaga Indefinida a partir del 30 de Novembre a Ramcon, a Mollet del Vallès
  6. Formulari d’afiliació (beta)
  7. Quotes afiliació 2021
  8. CGT, Anticapitalistes i CUP presenten un projecte per a socialitzar NISSAN
  9. Ha sortit el número 214 de la revista Catalunya (gener 2020)
  10. Reflexions de TEEI. Jo dic prou!

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid