CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Treballadors de Roca es concentren davant l’Ajuntament de Gavà per protestar pels acomiadaments

Dimarts, 16 febrer, 2010

Una cinquantena de treballadors de Roca es van concentrar davant l'Ajuntament de Gavà a les 12 h. del migdia d'ahir 15 de febrer, per protestar pels acomiadaments contemplats en l'últim ERO que la multinacional ha tirat endavant.

El passat 11 de Febrer Roca, en compliment de la Resolució de l’Expedient d’extinció de contractes aprovat pel ministeri de Treball, va procedir a comunicar als treballadors afectats la rescissió dels seus contractes (285 de 504 a Gavá).

La concentració es va convocar aprofitant que estava prevista la visita del Ministre de Treball Celestino Corbacho per tal d'inaugurar el Fòrum Gavà Innova en la sala de plens de l’Ajuntament. Finalment, el ministre va suspendre la visita.

>>> Notícia publicada al diari El Punt:

Els afectats per l'ERO de Roca volen crear una associació de desocupats

16/02/10 - Gavà - ACN

Els afectats per l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) de Roca van manifestar ahir a Gavà la intenció de crear una associació de desocupats. L'alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, es va comprometre amb els representants sindicals a oferir formació professional als expedientats si aquests es constitueixen en associació. Aquest compromís va sorgir ahir durant la concentració que una cinquantena d'empleats i extreballadors van protagonitzar davant de l'ajuntament de Gavà, convocats per la CGT. La concentració es va convocar per la previsió que el ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, inaugurés el fòrum empresarial Gavà Innova, però a última hora es va anul·lar la visita del ministre. Els empleats, que es van manifestar igualment, volien transmetre a Corbacho la seva indignació perquè el ministre va prometre, durant la Festa de la Rosa del setembre passat, el compromís de no acceptar l'ERO que presentés Roca. «Al final ha fet tot el que ha volgut l'empresa», va manifestar el delegat de la CGT Jordi Garcia, tot i que es va reduir el nombre d'afectats de 713 a 504 en les diferents plantes.

www.elpunt.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/137145-els-afectats-per-lero-de-roca-volen-crear-una-associacio-de-desocupats.html

>>> Vídeo de la concentració extret del web de la Secció Sindical de CGT a Roca www.cgt-roca.com