Comunicat de CGT davant la desatenció del servei de suport i atenció al passatger de l'Aeroport de Reus - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Comunicat de CGT davant la desatenció del servei de suport i atenció al passatger de l’Aeroport de Reus
dilluns 16 de gener de 2017 / Comunicats / Visites: 306
Menéame

Comunicat de CGT davant la desatenció del servei de suport i atenció al passatger de l’Aeroport de Reus

La Secció Sindical de CGT-AENA Aeroport de Reus denunciem públicament que la Direcció de RRHH de l’Aeroport de Reus va deixar descobert el servei de Suport i Atenció al Passatger durant tres dies de la setmana passada.

El personal de l’esmentat col·lectiu s’ocupa, entre altres funcions, de proporcionar informació i fulles de reclamacions als passatgers i usuaris, i exerceixen un paper important en una possible evacuació de la terminal davant una emergència de qualsevol tipus. Així mateix, són els únics amb la formació necessària per a la utilització dels desfibril·ladors automàtics presents en la terminal.

CGT denuncia que el col·lectiu AAPUC no és l’únic afectat per aquesta forma de procedir d’AENA i que són diversos els col·lectius que sofreixen les retallades de personal, posant en risc la seguretat de l’aeroport, la qual cosa és difícil de comprendre tenint en compte el fort augment de passatgers produït l’any 2016 i la previsió de que torni a créixer l’any 2017.

Reus, 16 de gener de 2017

Secció Sindical CGT AENA Aeroport de Reus

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid