Vaga a l'empresa Vidrala de Castellar del Vallès - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Vaga a l’empresa Vidrala de Castellar del Vallès
dilluns 29 de juliol de 2019 / Acció Sindical / Visites: 236
Menéame

Des del dimarts estan en vaga els treballadors de l’empresa de fabricació d’ampolles de vidre en la qual treballen uns 300 treballadors entre fixos i eventuals i uns 60 més en subcontractes. L’empresa té 3 fàbriques a Espanya, 2 a Portugal i 1 a Anglaterra, Irlanda, Itàlia i Bèlgica.

La plantilla de Castellar Vidre (Vidrala) davant la postura prepotent i autoritària durant la negociació del conveni col·lectiu, s’ha vist obligada a adoptar mesures de pressió contra l’empresa a causa de l’actitud que aquesta imposa en la taula de negociació.

Els sindicats de la taula negociadora manifesten que ha arribat el moment de recuperar les condicions socials i salarials (tal com va reconèixer el Tribunal Laboral de Catalunya) que ens van ser imposades en l’anterior conveni, amb una baixada salarial directa del 6% i fins a l’11% en variables, congelació salarial durant sis anys de vigència, aplicació d’una triple escala salarial, increment de jornada, etc.

La situació econòmica del Grup Vidrala en l’actualitat (primer semestre del 2029) amb unes vendes de 514 milions d’Euros amb un EBITDA de 130´8 milions d’Euros i uns beneficis nets de 66´3 milions d’Euros i l’última proposta presentada per la Direcció; la part social es veu abocada a realitzar mesures de pressió amb aturades productives en defensa dels drets de les treballadores i treballadors de la planta.


Secció Sindical de CGT a Vidrala

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  5. El RACC es fa la foto oferint les seves instal.lacions a la Generalitat mentre inventa un ERTO aprofitant l’excusa del COVID-19
  6. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució
  7. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  8. Presos polítics … i nosaltres, els i les llibertàries
  9. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  10. Campanya Aturem la Invasió

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid