Amenacen a una treballadora social de l'Ajuntament de Reus amb una arma blanca - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Amenacen a una treballadora social de l’Ajuntament de Reus amb una arma blanca
divendres 2 d'agost de 2019 / Notícies / Visites: 262
Menéame

Comunicat de la Secció Sindical de CGT davant l’intent d’agressió a una treballadora social de l’Ajuntament de Reus, exigint que es prenguin les mesures adients en matèria de prevenció de riscos laborals

El passat dilluns 29 de juliol de 2019, a les dependències d’Atenció Directa de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Reus, va tenir lloc un intent d’agressió amb arma blanca a una treballadora social per part d’una usuària.

La Secció Sindical de la CGT a l’Ajuntament de Reus ja fa temps que venia reivindicant que es prenguessin les mesures adients en matèria de prevenció de riscos laborals, per tal de poder evitar fets d’aquest tipus.

Per això manifestem el nostre rebuig davant de situacions com aquesta, remarcant que no es tracta d’un cas aïllat, i no volem que les treballadores i treballadors públics que estan prestant uns serveis molt dignes es converteixin en escuts humans.

Des de CGT demanem a l’Ajuntament de Reus que apliqui amb caràcter d’urgència les mesures necessàries per evitar aquests fets d’inseguretat i perillositat laboral, i poder continuar oferint una atenció amb absoluta normalitat a la ciutadania en totes les dependències municipals.

No podem tolerar que una situació generada per la pròpia administració per no posar els recursos necessaris en matèria de seguretat, la paguin les companyes posant en perill la seva integritat física. La seguretat i salut de les treballadores és responsabilitat exclusiva de l’Ajuntament, i recordem que qualsevol incompliment d’aquesta responsabilitat que pugui comportar conseqüències físiques i/o psicològiques per les treballadores, pot derivar en responsabilitats civils o penals.

Secció Sindical CGT Ajuntament de Reus

1 d’agost de 2019

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  3. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  4. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  5. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  6. Alliberem-nos de l’opressió dels estats i del capitalisme. Autodeterminació i autogestió
  7. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  8. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució
  9. El RACC es fa la foto oferint les seves instal.lacions a la Generalitat mentre inventa un ERTO aprofitant l’excusa del COVID-19
  10. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid