Manual de Comunicació per a la CGT de Catalunya - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Manual de Comunicació per a la CGT de Catalunya
dimarts 17 d'octubre de 2006 / Comunicació / Visites: 17204
Menéame

La Secretaria de Comunicació de la CGT de Catalunya ha editat un Manual d’Ús per a les Secretaries o responsables de Comunicació de les Federacions, Sindicats i Seccions Sindicals de la CGT de Catalunya.

Aquest manual pràctic de comunicació social vol ser una eina de treball per al conjunt de la CGT de Catalunya en un tema com el de la comunicació que tot i tenir actualment una importància cabdal, entenem que des de la CGT ni se li està donant tota la rellevància que mereix, ni s’hi estan invertint prou esforços i mitjans, ni està suficientment cobert en la majoria de federacions, sindicats i seccions sindicals de la CGT de Catalunya.

L’objectiu d’aquest treball és aportar coneixements pràctics per a promoure la participació social en els mitjans de comunicació. Aquest manual pràctic de comunicació pot ser útil tant per a la CGT com per a la majoria d’organitzacions socials en la seva relació, no només amb els mitjans de masses, sinó també amb els anomenats alternatius o «altres» mitjans de comunicació.

En definitiva, aquest manual pretèn facilitar i fomentar la participació en la teòrica «plaça pública» que són, ara per ara, els mitjans de difusió massius, i també en un espai, el dels mitjans d’informació alternatius, que cada dia es desenvolupa més com a alternativa de comunicació i transformació social.

No és un manual destinat a professionals de gabinets de comunicació, sinó una guia de treball per a millorar o agilitar la pràctica de la comunicació que de diversa forma exercitem en les organitzacions socials, proposant un sistema de treball que, evidentment, no és inamovible, sinó que recull els passos que donem en l’exercici diari de projectar-nos a través dels mitjans de comunicació. Per tant mai serà el definitiu, hi falta la vostra aportació.

Secretaria de Comunicació CGT Catalunya

Documents adjunts a aquest article:

Manual de Comunicació per a la CGT de Catalunya en format pdf (15’2 Mg)

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  2. Formulari d’afiliació (beta)
  3. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  4. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  5. Les 5 noves punyalades del govern, la patronal i CCOO-UGT a la classe treballadora
  6. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  7. Un cop presentat l’ERTO...retornen l’exagerat volum de trucades als canals comercials telefònics del RACC
  8. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució
  9. La Generalitat posa en perill d’acomiadament 25000 treballadores del servei de menjador
  10. Generalitat i Gobierno abandonen milers de treballadors i treballadores de la Conca d’Òdena

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid