1r de Maig: Contra el racisme i el feixisme. Per la unitat de la classe obrera - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

1r de Maig: Contra el racisme i el feixisme. Per la unitat de la classe obrera
Comunicat de la Plataforma Antifeixista de Barcelona
dimarts 28 d'abril de 2009 / Comunicats / Visites: 3422
Menéame

Amb l’agudització de la crisi capitalista, la classe obrera i especialment la classe obrera extrangera que treballa al nostre país, està veient-se cada vegada amb més dificultats per mantenir els seus llocs de treball, per poder seguir gaudint d’una vivenda, fins i tot per poder menjar i mantenir la família. Les condicions de vida de la classe obrera s’estan veient perillosament rebaixades dia rere dia; els capitalistes pretenen fer servir la crisi que ells mateixos han generat per escanyar una vegada més als treballadors, per retallar encara més els seus drets laborals, per acabar amb la negociació col.lectiva, per aconsenguir l’acomiadament lliure… en definitiva, per intentar augmentar encara més i més els seus beneficis a costa d’explotar infinitament al treballador.

Aquesta crisi també serveix a les organitzacions i grupuscles feixistes, que amb la seva hipocresia i manipulació, es disposen a treure a relluir el seu discurs racista i xenòfob, assenyalant com a culpables de la crisi als treballadors immigrants, intentant dividir a la classe obrera en funció del seu origen o procedència.

Tenim que aprofitar aquesta jornada de lluita per deixar pal.les un cop més l’existència d’una única classe obrera internacional, amb els mateixos objectius i necessitats, amb les mateixes reivindicacions, amb els mateixos somnis, independentment de la nacionalitat, religió, cultura o color de pell d’aquesta.

Per això és imprescindible avançar en la unitat de la classe i el moviment obrer, per aconseguir aglutinar totes les forces d’esquerres en la lluita contra el feixisme i el capitalisme.

El 1r de Maig totes i tots al carrer!!!

- Manifestació a Barcelona: 17.30 h. a Plaça Universitat

Plataforma Antifeixista de Barcelona

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Carpeta

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  5. El RACC es fa la foto oferint les seves instal.lacions a la Generalitat mentre inventa un ERTO aprofitant l’excusa del COVID-19
  6. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució
  7. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  8. Presos polítics … i nosaltres, els i les llibertàries
  9. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  10. Campanya Aturem la Invasió

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid